Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben alkalmi kapcsolatnál mennyi a még normális korkülönbség?
Figyelt kérdés
úgy értem ha csak egyszer vagy csak párszor vagyunk együtt2009. júl. 25. 18:45
1/7 anonim 

válasza:

Attól függ, hány évesek vagytok. Szerintem felnőttként a 10, esetleg 15 év még belefér.
22/l
2/7 A kérdező kommentje:
én 18 vagyok, lány
2009. júl. 25. 18:51
4/7 anonim 

válasza:

alkalmi kapcsolatban nincs korhatár sem egyéb határ, épp ez a lényeg hogy az csak egy éjszaka és utána soha többet nem találkoztok, szóval bármennyi lehet a korkülönbség. lehet jóval idősebb is nálad, felejthetetlen élmény lesz:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2009. júl. 25. 23:35
6/7 anonim 

válasza:

Alkalmi kapcsolatban nincs korhatár, s nincs értelme a "normális" jelzőnek sem. Ha mondjuk egy 20 éves lánynak lehetősége nyílik lefeküdni rajongása tárgyával, az 50 éves film-/rocksztárral, akkor az "nem normális"? Hiszen nem tervez vele gyereket, közös életet...
7/7 anonim 

válasza:

Miazaz alkalmi "kapcsolat"?
Ha egy estére gondolsz pluszminusz 150.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!