Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki, ha szex közben hamarabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha szex közben hamarabb megyek el, mint a barátom?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, mert ritka, ha a pár egyszerre ér el a csúcsra. De engem akkor is zavar, ha az aktus során hamarabb lesz orgazmusom, mint a páromnak. Vagy esetleg egyáltalán nem is lesz. Olyankor mindig olyan cikisen érzem magam. Szóval a kérdésem konkrétan: a fiúkat nem zavarja, ha a lány előbb/később megy el, mint ők?
2008. máj. 12. 16:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Igen kurva gáz! fordulj nőgyógyászhoz!
2008. máj. 12. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nem gáz, de nem kell minden aprósággal ide beirni (jó, tudom, hogy azért van az oldal, de akkor is) minden 2. embernél előfodul ez, csak nagyon szerencsések mennek el egyszerre. Egyszerűen addig fojtatjátok, hogy mindenkinek jó legyen, ennyi, nálunk a barátom pl. hamarabb elmegy, dolgozni kell rajta, valamilyen techinkát kitalálni, nem dől össze a világ.
2008. máj. 12. 16:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendkívül értelmes hozzászólást! Légy szíves normálisan válaszoljatok!
2008. máj. 12. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz. Az előttem szóló IQ-harcosnak pedig kisugárzik a sötétsége... Nem baj, hogy előbb mész el, de ha téged/titeket zavar, próbáld meg elhúzni. Ha érzed, hogy mindjárt ott a csúcs, álljatok meg egy kicsit. Ezt önkielégítés közben is gyakorolhatod.

"a fiúkat nem zavarja, ha a lány előbb/később megy el, mint ők?" -> Ha később, az nyilván nem, hisz a srácok nagy %-ának van korai magömlése. Hogy az zavarja-e, hogy előbb mész el, nem tudom, mert én lány vagyok, de ha már szexeltek, biztosan vagytok olyan viszonyban, hogy nyugodtan megkérdezd! Ha fiú lennék, engem biztosan nem zavarna, nincs miért.

2008. máj. 12. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, az elsőre gondoltam, csak míg írtam jöttek válaszok :)
2008. máj. 12. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Örülj neki! :-)
2008. máj. 12. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem, menj el többször, az a jó!
2008. máj. 12. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Sztem az cinkesebb, ha a fiú megy el korábban, mert nem mindegyik tud másodszorra is merevedést produkálni...
2008. máj. 12. 18:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom, en csak az en baratombol tudok kiindulni, es o addig nem is akar elmenni amig en nem mentem el..legalabb egyszer! Ugyh ha ot nem zavarja, sztem a tobbi sracot sem. Egyesek szeretnek kedvesek lenni egy novel. S ha a baratod nem jegyezte meg h ez zavarna..hat szerintem nionsc gond. megkerdezheted tole...de sztem nem gond. Ha visoznt egyaltalan nem lesz orgazmusod...es tobb alkalommal..azt mar komolyabban megbeszelnem.
2008. máj. 12. 19:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi leggtöbször egyszerre megyünk el.:) És az az érzés leirhatatlanul jó....:)
2008. máj. 12. 22:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!