Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon meleg dolog? Ez már homo kategória?
huh :S :D
részleteket mondj. úgyértem, hogy a csajok nem is érdekelnek? pl egy szép csajt az utcán nem nézel meg?
hány éves vagy?
Valóban inkább transzszexuális kategória, de akkor te belül hetero nő vagy. Hiszen te nőnek képzeled el magad és úgy vagy férfiakkal. Kissé bonyolult, de van ilyen :)
Nem tudom mennyire meleg dolog, de én nem tartom ezt cikinek vagy betegesnek vagy ilyesmi. Előfordul.
az hülyeség, hogy belül nő
férfinak született, akkor az is
egy homokos férfi
igazából...
nem lennék nő.. így érzem jól magam... de van 1-2 nagyon helyes haverom, akik gyúrnak, kockás a hasuk, szép mellizmuk van stb.. de nem tudnám elképzelni magam egy fiuval... csak mintha nővel lennének...
-----
egy szép nőt persze hogy megnézek az utcán.. de nem nagyon izgat hogy huh de formás feneke/melle van... bár ha szép akkor azt is nézem :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!