Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon meleg dolog? Ez már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon meleg dolog? Ez már homo kategória?

Figyelt kérdés
mikor hegyezem a cerkát.. mindíg arra gondolok hogy lány vagyok, és a legjobb haverjaimmal szeretkezek..
2009. júl. 24. 23:58
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Hát sztem beteges :D és sztem homokos vagy bár ez csak az én véleményem
2009. júl. 25. 00:00
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

huh :S :D

részleteket mondj. úgyértem, hogy a csajok nem is érdekelnek? pl egy szép csajt az utcán nem nézel meg?

hány éves vagy?

2009. júl. 25. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem csőhomok vagy. Kajakhomár. (ami egyáltalán nem baj) Magadnak próbáld meg szerintem először bevallani , hogy puding vagy , aztán minden rendben lesz.
2009. júl. 25. 00:12
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy homoszexuális, mivel lányként képzeled el magad. Így lehet, hogy transzszexuális vagy. És ez vegyülhet azzal, hogy biszex, ha lányok is izgatnak...
2009. júl. 25. 01:05
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Ezdefura. :) Es olyankor puncit kepzelsz el magadnak? Hogydolgozodfel?
2009. júl. 25. 01:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Valóban inkább transzszexuális kategória, de akkor te belül hetero nő vagy. Hiszen te nőnek képzeled el magad és úgy vagy férfiakkal. Kissé bonyolult, de van ilyen :)

Nem tudom mennyire meleg dolog, de én nem tartom ezt cikinek vagy betegesnek vagy ilyesmi. Előfordul.

2009. júl. 25. 07:10
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
wáááááááá........nemááááár........egy pasi mér ilyen??? könyörgöm. aki férfi az legyen férfiiiiiiiiiiiii
2009. júl. 25. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
24%

az hülyeség, hogy belül nő

férfinak született, akkor az is

egy homokos férfi

2009. júl. 25. 16:10
 9/10 A kérdező kommentje:

igazából...

nem lennék nő.. így érzem jól magam... de van 1-2 nagyon helyes haverom, akik gyúrnak, kockás a hasuk, szép mellizmuk van stb.. de nem tudnám elképzelni magam egy fiuval... csak mintha nővel lennének...

-----

egy szép nőt persze hogy megnézek az utcán.. de nem nagyon izgat hogy huh de formás feneke/melle van... bár ha szép akkor azt is nézem :P

2009. júl. 25. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Még mindig gondolsz ilyesmire? Írhatsz privit, mert hasonló gondom van nekem is...
2011. jan. 10. 11:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!