Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom szerint kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint kicsit savanykás, kesernyés ízű a puncim, főleg bentebb. Mi lehet az oka? Mit lehet tenni, hogy jobb íze legyen?

Figyelt kérdés
Nincs semmi fertőzésem és rendszeresen tisztálkodom.
2009. júl. 24. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Dobj be 1 Tic-Tac ot!
2009. júl. 24. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Kössz! :D Kicsit eltévesztetted az irányt! XD
2009. júl. 24. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen normális, hogy ilyen ízű, nem kell rajta változtatni, az alapvető nedveid savas mivolta miatt savanykás. Nincs ezzel semmi gond, én kimondottan szeretem azt az ízt, de ha alaposan tisztálkodsz mielőtt oda jut a barátod, akkor kevésbé lehet érezni sokkal.
2009. júl. 24. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

A hüvelyben a kémhatás savas, ez eredményezi a savanyú ízt. Ez egyfajta védekezés is, ugyanis a hímivarsejtek a lúgos közegben tudnak életképesek maradni.

A keserűt esetleg kávé, cigi, alkohol okozhatja, de erre nem mernék mérget venni.

2009. júl. 24. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
engem izgat a punci íze, és szaga...teljesen természetes, hogy savanykás...am meg: tejszínhab! :D
2009. júl. 25. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:

elvileg a fiúknál az ananásztól jobb lesz az ondó íze

talán erre is működik :D próbáld meg

2009. júl. 25. 00:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem szereti, az pech. Semmi gond nincs a puncid ízével(alapesetben)
2009. aug. 1. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!