Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a makkomat simogatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a makkomat simogatom egyszerüen furcsa félelem érzés fog el, mintha baj lehetne belőle . Ugye ez hülyeség amit gondolok, vagy lehet valami igazság?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagyok orvos, gőzöm sincs róla mi lehet veled.
2009. júl. 24. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:
miért mi lehet velem ?
2009. júl. 24. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:

mi lenne veled semmi :D

csak lehet így érzed h baj lenne belőle v vmi

2009. júl. 24. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Nemtom...az én értelmezésem szerint bűntudatod van, ha masztizol. Ne legyen: a törvény nem bünteti, biztos jó érzés meg ilyenek...
2009. júl. 24. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen valószínűleg gátlásos vagy egy kicsit, de ez normális a legtöbb embernél.
2009. júl. 24. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindenképpen pszichológiai probléma, tehát nyugodj meg semmi bajod nincs, csak a gondolataiddal kell tisztában lenned. Nem tudom mennyi idős vagy, lehet ez majd magától elmúlik.

Most ez nyálas lesz, de szerintem segítene ha ráhangolódnál az egészre. Pl. amikor senki nincs otthon vagy este amikor már alszanak a többiek. És akkor csináld csak, ha tényleg akarod ha csak úgy megszokásból esel neki az nem jó. Ezzel nincs semmi probléma, teljesen természetes. Nem kell félned miatta, bűntudatot se legyen meg egyáltalán semmi. Az a lényeg, hogy jó érzés legyen. Ha esetleg annyira még nem az akkor sem kell elkeseredni, idővel rá fogsz jönni neked hogy jó.

2 dolgot tudok ajánlani, az egyik hogy mondogasd közben magadnak, hogy nem lesz semmi baj és ne gondolj erre.

A másik az ellenkezője, próbálj rájönni mit érzel pontosan és mi is ez az érzés.

De tényleg nem mindegy menyi idős vagy, mert fiatalabb korban előfordulnak ilyesmik, de ezek maguktól elmúlnak és nem kell aggódni.

2009. júl. 25. 07:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!