Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek ha egy ismerősötök felajánlja, hogy kinyal titeket és nem kér cserébe semmi ellenszolgáltatást?
jááááááááááááááááá te fiú vagy és benyalnának???? most estem le a székről !!
Mert ha 1 pasi akr kinyalni 1 nőt akkor nincs farka (tapasztalatból mondom)a nyelvével híreskedik !!!
De hogy valami perverz akarna kinyalni hátttttt..
Hát én ezt valahogy sosem tudtam komolyan venni, mindig elkap a röhögés amikor valaki ilyet mond nekem.
Különben is szánalmasnak tartom az ilyet, a lúzer pasik jutnak eszembe akik csorgatják a nyálukat a nőkre de nem jön össze nekik...
Nem tudom én nem ilyen körökben mozgok. Ha én megkérdezném egy barátomtól, hogy leszophatom-e otthagyna a francba, mert nem tisztelem.
Amúgy engem azért zavar, mert miért kéne engem kinyalni????? Hát nem kell minden percbe szexelni. Különben meg a szexet is megkapom, akkor is ha nincs pasim. Szerzek magamnak ha akarok nem értem az egész szituációt.
Szóval a válaszom röviden: elküldeném a p.csába.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!