Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokan miért tekintenek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért tekintenek a szerelmeskedésre, úgy mintha az teljesítmény lenne?

Figyelt kérdés
A szerelmeskedésnek a célja a kölcsönös örömszerzés! Csak akkor lehet, annak örülni, ha orgazmust érünk el? Szerintem nem minden szerelmeskedésnél kell a behatolás sem! Anélkül is lehet egymásnak örömet szerezni!
2009. júl. 24. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

A szerelem nemcsak a szexről szól!!! Örömet akár hogyan lehet szerezni a másik félnek vagy közös örömet...mivel ha valaki szeret valakit vagy viszont szeretik egymást akkor akár egy ölelés vagy simogatás egy kedves szó egy csók egy romantikus vacsora vagy akármi...=) nézni a naplementét:D

Már ezis elég öröm ha tényleg szeretitek egymást. Nemkell mindig a szexre gondolni hogy csak azzal lehet a másikfélnek örömet szerezni mert nem ígyvan! Egymás szeretetével lehet a legnagyobb örömet elérni =)

2009. júl. 24. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Pontosan így van ahogy előttem leírták. Nekem sokszor az is elég amikor odabújhatok a férjemhez, lecsukom a szemem, és csak érzem ahogy simogatja a hátamat, meg puszilgatja a buksim.

Nem muszáj ahhoz konkrétan szeretkezni, hogy boldogok legyünk. Bár az is nagyon fontos, de nem az az első.

2009. júl. 24. 08:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok! Rosszul fogalmaztam a kérdést! Azt szerettem volna tudni, hogy ha oda kerül a sor, hogy 2 ember ágyba bújik, azt miért tekintik sokan teljesítménynek! Köszönöm, a kiigazítást! Mindkettőtöknek teljesen igaza van! Szintem is lehet, egy puszival símogatással örömet okozni! Egyébként fiú vagyok!
2009. júl. 24. 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Azok tekintik szerintem teljesítmény függőnek, akik mindenáron meg akarnak felelni, félnek attól, ha nem nyújtanak maximálisat, akkor esetleg mást keres a párjuk. Sokkal örömtelibb lenne az együttlét, ha nem mindenáron orgazmus lenne a cél. Ennek a teljesitmény kényszernek a következménye sok esetben pl. a korai magömlés és a a nőknélnél az orgazmus hiány is. Örülni kell egymásnak, a simogatáson, a kölcsönös érzelmek kifejezésén kellene legyen a hangsúly. Az legyen a legfontosabb és a legjobb érzés, hogy ott van mellettünk akit szeretünk és akit becézhetünk, ölelhetünk. Ha szétárad benned ez az érzés, akkor hamarabb ellazulsz és az orgazmus is jön, görcsös elvárás nélkül is.
2009. júl. 24. 09:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek Veletek!
2009. júl. 24. 09:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!