Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belemennél a dologba ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél a dologba ha a barátnőm lennél? (Lentebb írom a dolgot)

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy szexuális előjátékként imádok a barátnőm testéről enni,meg inni.

Például eddig volt olyan hogy konyakkal vagy pezsgővel végig öntöttem a testét és lenyaltam róla.Vagy tejszínhabot fújtam rá és azt.De volt már rajta bonbon meg csokimáz,édes szirup..

És úgyvettem észre hogy ez neki is tetszik.

De most egy minden eddiginél extrémebb ötlet jutott eszembe ma este.:)

Mi lenne ha a testéről ennék csirkepörköltet,nokedlival és uborkasalátával...desszertnek pedig tortát fogyasztanák róla...majd pedig leönteném pezsgővel?

Szerintetek belemenne?

Ti belemennétek a dologba a párotokkal?

2009. júl. 24. 00:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

meg még egy fél tábla tokaszalonnát, erős paprikával és hagymával:D

Vagy egy jó forró bablevest:D

2009. aug. 23. 20:19
 22/22 anonim válasza:
ez kicsit szánalmas :D én nem enmgedném meg, vagy ha mégis végigröhögném az egészet, ez szerintem mrossz ötlet-:D
2009. okt. 21. 10:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!