Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem ijeszt meg ez a 'virtuális szex' dolog?
Figyelt kérdés
Én mindig rosszul vagyok, hogy milyen jövő vár ránk, amikor olyanokat hallok, hogy az emberek robotokkal fognak szexelni, házasodni, meg hogy távolsági szex lesz majd aminél spec. ruhákkal stimulálják a testet, meg hogy orgazmusunk lesz egy gombnyomásra... Ti szeretnétek ezt?2009. júl. 23. 23:15
1/6 anonim válasza:
Dehogyis :D Amikor olvastam a kérdést először azt hittem az ilyen MSN meg Chat sexre gondolsz webcammal meg ilyesmi... Engem az se vonz, de ez most amit írtál végképp nem. Jó, az mondjuk érdekes h egy gomb nyomásra orgazmus. És milyen már robottal házasodni? :S Azoknak nincs is érzésük. Hát most ahogy így leírtad megijeszt, de szerintem mire idejut a világ mi már bőven alulról fogjuk szagolni az ibolyát =)
2/6 A kérdező kommentje:
De utódaink még élhetnek ilyen világban. Hát én kívánom, hogy ilyen soha ne legyen.
2009. júl. 23. 23:28
3/6 anonim válasza:
Majd szaporodnak az utódaink :D Lehet a te utódod meg az enyém :D És akkor nem kell robot :D
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg 100 éve is ezt mondták volna a mi világunkra, hogy nekik nem kellett volna, mert életidegen :) Nekem se tetszik, amit leírsz, de sajna, ha ennek kell jönnie, ez fog jönni, tökmindegy, hogy kinek tetszik, és kinek nem. Engem egyébként annyira nem ijeszt meg, ha nem jó lesz úgy, virtuálisan, úgysem fogják csinálni :) Ha meg jó lesz úgy is, és megoldható a gyermeknemzés is, akkor meg nincs vele semmi probléma, még akkor se, ha a mi generációnknak kicsit bizarrul hangzik. Mindig változik a világ, ha tetszik, ha nem.
5/6 anonim válasza:
Engem elszomorít... Kiveszik minden érzés az emberekből. :/ Lehetséges, hogy mi magunk válunk robotokká... :X
6/6 anonim válasza:
Ez sztem egy hatalmas nagy hülyeség =) mivel nem lehet előre tudni h mi lesz. Állítólag 2012 világvége. de még ezsem biztos mert már sokmindent mondtak ami nem úgyvolt. Ez a robotos dolog meg hülyeség mert mért kéne robottal szexelni ha nemvagy rákényszerülve főlegnem összeházasodni vele :|
na mind1.. sztem ilyen úgysem lesz soha neis gondolkodj ilyeneken :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!