Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik jön be jobban a dugás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jön be jobban a dugás vagy a szeretkezés? Kort és nemet is kérek. Remélem értitek a kérdést.

Figyelt kérdés
:)
2009. júl. 23. 19:35
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
53%
KUFIRCOLÁS
2009. júl. 23. 21:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan napok mikor a kemény dugás és vannak olyan napok mikor a gyengéd szeretkezés!!!!Hangulat és helyszín és időfüggő!!!:)))) 23/L
2009. júl. 23. 22:00
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

Inkább a dugás, szeretkezés ritkábban, de persze az is kell.

28/N.

2009. júl. 23. 22:11
 14/22 Thurston ***** válasza:
Melyik alatt mit értessz? Mert ezt szerintem fontos tisztázni.
2009. júl. 23. 22:43
 15/22 anonim ***** válasza:

Dugásra szavazok!Olyan igazán vadra!

24/l

2009. júl. 23. 22:43
 16/22 A kérdező kommentje:

KUFIRCOLÁS hehe nagyon jóóóó :D :D

Tuti ezt fiú írta, de a lány se kizást :)de inkább pasi volt :D

2009. júl. 24. 07:41
 17/22 anonim ***** válasza:
Dugni is jó,és néha kell is tök uncsi folyton csak szeretkezni......Mindkettő!!21/L
2009. júl. 24. 09:05
 18/22 StephanieXx ***** válasza:

Stefi:Nos én még csak szeretkeztem..igaz csak egyszer...és attól tartok még várok a következővel..romantikus,szenvedélyes,és érziki volt legalábbis részemről:D,viszont nem vagyok semmi jónal az elrontója..:D biztos van valami jó a "dugásban is"ha a fiúk ennyire szeretik...és a lányok is,egy stresszes nap után,a feszültséget egy jó "dugással"le lehet vezetni..ha az embet feszült...semmi kedve a a romantikához..vagyis szerintem...én frászt kapnék ha a barátomra akkor jönne rá a "romantikázás":)

Lány vagyok,és 18 éves:)

2009. júl. 24. 10:41
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
DUGÁS!!!! Felejtsük már el, hogy a dugás érzelem mentes!!! Dugni szoktam mégis szeretem a párom és ő is engem. Attól mert nem szeretem a lagymatag szexet még a páromat igen!
2009. júl. 24. 13:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát a dugás mert örülök ha a gyerek elalszik nem érünk rá órákig enyelegni ez van.......... de jó !!Szerintem én nem sokszor szeretkeztem mivel a pasim is elég gyorslövetű és én is úgy szeretem ha jó erőssen de nem órákig simogatÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is bírnám ki!!
2009. júl. 24. 14:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!