Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Görbe a farkam ez probléma? Mert épp most tervezzük a barátnömmel a sexet mindkettönknek az elsö sex lesz . Balra ferde eléggé látni hogy görbe de ha erövel és kézzel hatok rá akkor egyeneségéig vissza lehet rugalmasságbol nyomni!
A mértani egyenes baromi ritka. A többségnek görbül valamerre - jobban vagy kevésbé, alig láthatóan vagy feltűnően. A görbülések jó része pedig balos, ha jól vagyok informálva (hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, van aki amondó, hogy az, hogy a legtöbb férfiember jobb kézzel önkielégít, már akkor, amikor még a szövetek fejlődésben vannak, vagyis serdülőkorban, bár sztem ez inkább genetika. Mindenesetre nem véletlen, h a pasik többsége bal oldalon is "hordja" a szerszámát.) Az enyém is balragörbe, nem kicsit, de nem is nagyon, illetve kicsit balra húz már a tövétől. Egy lánynak se volt még baja vele, legfeljebb nekem, mert ugye senki se elégedett a sajátjával, hanem olyan kéne, mint a másiké. Én is jobban örültem volna egy szépe egyenesnek vagy - ha már görbül - egy felfele görbülősnek mert az olyan nagyon férfias. A lefelé görbülő farkak gazdáival viszont nem cserélnék, s hallottam is már nőtől is meg ilyen farok tulajdonosától is, hogy ez tudja kellemetlenné tenni a szexet. A jobbra-balra-felfele görbülők viszont direkt még jó dolgokat is tudnak izgatni-nyomni-elérni odabent a nőknek, úgyhogy ők ezt külön értékelik is.
Létezik persze a görbülésnek a kóros formája, amit műtéti úton kell korrigálni, az már az az eset, ami a csatolt képen is látható, vagyis akkor kell hozzányúlni, ha a nemi életet szinte lehetetlenné teszi. Úgy tudom amúgy, hogy a nagyon felfele görbülés szokott leginkább ilyen problémás lenni, amikor már teljesen a hashoz tapad a szerszám, s szinte nincs kényelmes póz, amiben lehetne használni.(Egy haveromnak van olyan pénisze, h mikor áll, nagyon felfele áll, durván közelít a függőlegeshez, plusz még van benne egy felfele kanyar is, úgyhogy, mikor ül, és merevedése van, a hasát döfködi a szerszáma. De vele se volt baja még egy csajnak se.
Jobbra görbét előröl, balra görbét hátulról dugd!:)
Kb. akkor van baj, ha jobban görbül mint egy körív, de így-úgy pozícióváltással, jó technikával minden megoldható. Nem kell fosni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!