Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Görbe a farkam ez probléma?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Görbe a farkam ez probléma? Mert épp most tervezzük a barátnömmel a sexet mindkettönknek az elsö sex lesz . Balra ferde eléggé látni hogy görbe de ha erövel és kézzel hatok rá akkor egyeneségéig vissza lehet rugalmasságbol nyomni!

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Ez elég gáz de próbáljátok úgy, hogy hátulról, kutya pózban, vagy mondd meg neki őszintén hogy ez a probléma és ha szeret, akkor nem fogja zavarni. A sexben szerintem nem fog titeket korlátozni ez a dolog... Sok sikert
2009. júl. 23. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz? Mindenkinek görbül valamerre. Van, de nem gyakran akinek teljesen egyenes. Valakinek balra, valakinek jobbra görbül, de van olyan is akinek lefele, sőt felfele is! Szóval egyáltalán nem gáz. (persze akkor nem baj, hogy ha a görbülés nem óriási mértékű)
2009. júl. 23. 20:02
 3/13 A kérdező kommentje:
MEKKORA VOLNA AZ A ORIÁSI MÉRTÉKÜ GÖRBÜLÉS MI PROBLÉMÁT OKOZNA KÖZÖSÜLÉSBEN?
2009. júl. 23. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát kb ekkora:

[link]

:D :)

2009. júl. 23. 20:09
 5/13 A kérdező kommentje:
ur isten ez nagyon csunya váááá
2009. júl. 23. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
még azzal is lehetne... kicsit görbül mindenkinek. de sztem simán nem lesz probléma. sőt...:D
2009. júl. 23. 20:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha behatolsz akkor igazodik a hüvelyfalához,és nem lesz probléma.Az én páromé is görbe,bár nem ilyen mértékben,de szeretkezés közbe egyáltalán nem érzem.
2009. júl. 23. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:

A mértani egyenes baromi ritka. A többségnek görbül valamerre - jobban vagy kevésbé, alig láthatóan vagy feltűnően. A görbülések jó része pedig balos, ha jól vagyok informálva (hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, van aki amondó, hogy az, hogy a legtöbb férfiember jobb kézzel önkielégít, már akkor, amikor még a szövetek fejlődésben vannak, vagyis serdülőkorban, bár sztem ez inkább genetika. Mindenesetre nem véletlen, h a pasik többsége bal oldalon is "hordja" a szerszámát.) Az enyém is balragörbe, nem kicsit, de nem is nagyon, illetve kicsit balra húz már a tövétől. Egy lánynak se volt még baja vele, legfeljebb nekem, mert ugye senki se elégedett a sajátjával, hanem olyan kéne, mint a másiké. Én is jobban örültem volna egy szépe egyenesnek vagy - ha már görbül - egy felfele görbülősnek mert az olyan nagyon férfias. A lefelé görbülő farkak gazdáival viszont nem cserélnék, s hallottam is már nőtől is meg ilyen farok tulajdonosától is, hogy ez tudja kellemetlenné tenni a szexet. A jobbra-balra-felfele görbülők viszont direkt még jó dolgokat is tudnak izgatni-nyomni-elérni odabent a nőknek, úgyhogy ők ezt külön értékelik is.

Létezik persze a görbülésnek a kóros formája, amit műtéti úton kell korrigálni, az már az az eset, ami a csatolt képen is látható, vagyis akkor kell hozzányúlni, ha a nemi életet szinte lehetetlenné teszi. Úgy tudom amúgy, hogy a nagyon felfele görbülés szokott leginkább ilyen problémás lenni, amikor már teljesen a hashoz tapad a szerszám, s szinte nincs kényelmes póz, amiben lehetne használni.(Egy haveromnak van olyan pénisze, h mikor áll, nagyon felfele áll, durván közelít a függőlegeshez, plusz még van benne egy felfele kanyar is, úgyhogy, mikor ül, és merevedése van, a hasát döfködi a szerszáma. De vele se volt baja még egy csajnak se.

2009. júl. 23. 22:45
 9/13 anonim ***** válasza:
A görbülésekkel nincs gond, márha nem olyan mint a képen levő xD csak póz kérdése minden. Pl. ugye a g-pont asszem a hüvely hasfelőli részén van, így pl. ha lefele görbül sem lehet gond hisz csak egy kutyapóz és kész :D felfelénél fordítva és így tovább....csak meg kell találni, hogy a jó a nőnek és erre a legjobb pozitúrát alkalmazni ^^
2009. júl. 23. 23:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Jobbra görbét előröl, balra görbét hátulról dugd!:)

Kb. akkor van baj, ha jobban görbül mint egy körív, de így-úgy pozícióváltással, jó technikával minden megoldható. Nem kell fosni!

2009. júl. 24. 03:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!