Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a szomszéddal a helyzetet?
Figyelt kérdés
Május végén új szomszédaink lettek, egy kedvesnek tűnő, fiatal házaspár költözött mellénk, elkezdtünk velük haverkodni. De mint férj egyre többször veszem észre, hogy ha négyesben együtt beszélgetünk, akkor a szomszéd fickó a feleségem melleit bámulja. Eléggé elfelejtkezik ilyenkor magáról. Jó, annyiból megértem, hogy az ő felesége - bár nagyon rendes, aranyos nő - ilyen szempontból nincs jól eleresztve, elől deszka, hátul léc, de azért nekem - és már a feleségemnek is - kínos, hogy a pasi olyan kiéhezetten figyeli a nejem mellét. Hogy mondjam ezt meg neki négyszemközt? Mivel kezdjem a beszélgetést?2009. júl. 23. 18:59
11/12 Tutujka válasza:
Ha igazán jóban vagytok és úgy gondolod a fickót valamilyen szinten "barátodnak" tekinted, akkor lehet elméletileg sértődés nélkül őszintén beszéli vele.
Mond meg neki, hogy a feleségednek kínos, ahogy bámulja a melleit, és te is észre vetted, hogy többet legeltet a kelleténél, ez még nem ok arra, hogy megszakítsátok a kapcsolatot, csak kérd meg, figyeljen jobban arra, hol tartja a szemeit.
12/12 anonim válasza:
Bevallom, nem is értelek titeket. :D
Mi már rég egy négyes partit szerveztünk volna egy ilyen párral :)
Ha még mindig tart a problémád, szerintem elkezdhetnéd nézni az ő felesége fenekét.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!