Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az a problémám, hogy a fiúmmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a problémám, hogy a fiúmmal már többször is pettingeltünk. De attól félek, hogy neki nem lehet nagy élvezet. Lányok ti mit szoktatok csinálni a fiú farkával amikor pettingeltek? Mert attól félek, hogy amit én csinálok az már neki unalmas lehet.

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
a kérdés az,hogy Te mit csinálsz?
2009. júl. 23. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

nincs okod félni...legjobb tudomáson, és saját tapasztalat alapján mondom, hogy a férfiakat izgatja a női nemi szerv kézzel/nyelvel történő izgatása...tehát ne félj, nincs semmi baj. esetleg ha befejezte az izgatásodat, akkor te is csinálhatsz az övével valamit(nyalogatás, szo.ás, ki.erés)

bár tudtommal kevés nőt izgat a férfi nemi szerv kényeztetése... :(

2009. júl. 23. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak:engem igen:-)
2009. júl. 23. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem is, úgy benedvesedek, mint a fene:D Imáááádom.

Kérdező, nemcsak azon van a hangsúly, hogy ott izgasd, először jó hossza izgasd fel csókokkal, harapdálással, simogatással stb. Aztán utána elégítsd ki kézzel, ha nem érzel rá, kérd meg, hogy segítsen. Vagy szájjal természetesen. Ahogy tetszik.

2009. júl. 23. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nagy élvezet az neki is. ;)
2009. júl. 23. 19:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!