Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózban éred el leggyorsabban az orgazmust?
Figyelt kérdés
(elsősorban csajok válasza érdekelne)2009. júl. 23. 09:03
1/10 anonim válasza:
Én lovaglóban. Attól teljesen meg tudok őrülni. Én diktálom a tempót a ritmust stb.
2/10 anonim válasza:
Nekem eddig egyszer volt, az pedig misszionáriusban, csak kicsit másképp. Felhúztam a lábamat, átfogtam velük a derekát a barátomnak és a fenekemet kicsit megemeltem közben. Úgy viszonylag hamar megvolt. De úgy is volt már egyszer-igaz az csikló volt- hogy lovaglóban ráfeküdtem teljesen a hasára, és úgy mozogtam rajta, így ingerelte a csiklómat a szeméremcsontja. Így is jó volt.
21/L
5/10 anonim válasza:
én misszionáriusban,úgy hogy a lábam a nyakában volt+kutyában...
6/10 anonim válasza:
Lovaglóóó...... :D
De összejött már misszionárius pózban is és még úgy, hogy lefeküdve, hátulról, oldalról...:)
Remélem értitek! :)
8/10 anonim válasza:
Elég szeszélyes és szenvedélyes nagy szájú vagyok a mindennapi életben. Van mikor azt szeretem, mikor hátulról jön belém és a hímneműsségét hangsúlyozza ki ezzel. Azt is szeretem és imádom, mikor a hajamat húzza közben. De van, mikor a rossz nőt játszom neki. Szóval hangulattól is függ.
9/10 anonim válasza:
lovagló és misszionárius. de végülis bárhogy:D
10/10 anonim válasza:
A párom kedvence az, amikor a lábam a nyakába rakom. Ő úgy éri el leghamarabb az orgazmust.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!