Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melegek, vannak ismerőseitek/h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, vannak ismerőseitek/haverotok akikkel tudtok erről beszélgetni?

Figyelt kérdés
elsősorban fiatalabbakra gondolok
2009. júl. 23. 00:30
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
haverjaim... egyidősek velem(17) azonos nemi beállítottság(hetero) és mind úgy vagyunk vele hogy amíg, nem mutogatják magukat hogy nézd én b*zi vagyok és csakazér is az utca közepén smárolok egy másik sráccal, addig éljenek boldogan... de abban a pillanatban hogy valaki elkezd azzal kérkedni, hogy meleg, teljesen felmegy mindannyinkban a pumpa és legszívesebben nekiugranánk
2009. júl. 23. 02:23
 2/7 A kérdező kommentje:
ezzel én is egyetértek,de válaszra nem leltem benne sajnos :D
2009. júl. 23. 02:35
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Én nem vagyok meleg de velem lehet beszélni mivel nem ítélem el őket ez telljesen normális. Attol függetlenül ugyanúgy érzik a szeretet/szerelmet, hogy fiu lányba vagy fiu fiuba szerelmes.Ez az adott egyén saját döntése, és nem kell elzárkózni a világtól már elfogadott aki meg le b..izza öket az pedig homofób.Persze nem azt mondom ,hogy kezd el hirdetni magad ,hogy meleg vagy de nem is muszály magadban tartanod.Az én barátaim köztük van biszex fiu és lány is leszbikus és meleg egyébként saját kérésükre én nem mondom el senkinek így egymásról sem tudják.Szóval velem lehet beszélni de gondolom ezzel nem vagyok egyedül és remélem a te barátikörödben is találsz hasonlóan gondolkodó személyt.17/L
2009. júl. 23. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:
remélem fogok,köszi :)
2009. júl. 23. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem igazán... Ugyan van pár ember, akivel néha váltunk pár szót erről is, de olyan igazi barátom most nincs akivel kötetlenül lehetne beszélgetni. Amikor volt is, akkor is inkább olyan hetero, aki rendes és megértő csak mégis más, mert ő nem volt abban a helyzetben, mint én.
2009. júl. 23. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nekem nincsen olyan ismerősöm akivel személyesen tudok erről beszélni, csupán netről ismerek haverokat, akikkel mindent meg merek osztani. Valószínűleg a távolság és a személyes ismeretség hiánya az, ami felbátorít erre. De örülnék ha lenne olyan fiú, akivel személyesen megoszthatnám az efféle dolgaimat.
2009. júl. 24. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
értem :(
2009. júl. 24. 16:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!