Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el magam? Kíváncsi vagyok az érzésre, de félek tőle.
Sziasztok.
Legutóbbi alkalommal, mikor a barátom a két ujjával izgatta a G-pontomat, olyan érzésem volt, mintha pisilnem kellene, és hogy nem tudom visszatartani. Már akkor is tudtam, hogy mi lehet ez, és hogy valójában nem pisilnem kell, mert kimentem a wc-re, és mikor folytatta, ugyan ezt éreztem. (De nem akartam, hogy végig csináljuk, így abbahagyta) Utána is olvastam a dolognak, és tudom, hogy működik, de félek átélni. Láttam videókat, tudom, h nagy része kamu, de félek attól az iszonyatos remegéstől is. A barátom szeretné, hogy elengedjem magam, mert neki ez nagyon nagy öröm lenne, hogy ilyet ki tud váltani belőlem. De félek, pedig kíváncsi vagyok már rá.
Lányok...hogyan működik ez?
Köszönöm a válaszokat!!
ha kevesbé nyomja oda az ujját, előszor csak finoman simogatja, esetleg ha megpuszilja neked, es ha nedves lesz akkor nem fogod azt erezni hogy pisilned, kell.
... es probaja meg neked a ...id szeleit simogatni(ahol osszere a combid es a ...), azt is nagyon lágyan, mert akkor nem azokat az ingereket izgatja fel ami a pisiles erzest nyujtja neked.
nekem is igy volt, de azzal hogy lágabb simogatással, es azzal, hogy nedves volt ott, nem ereztem a pisiles erzeset, es ugy bartan el tudtam engedni magamat, es igy nem feltem attol hogy netán odapisilek.
...es fontos az is, hogy batran mond neki, hogy most erosebben vagy gyengedebben nyomja oda az ujjat, es esetleg iranyithatod a kezet, rateszed a tied...
remelem segitettem:)
:)Azért kikötözés nélkül is megy az és jó lesz csak lazulj el és nyugi kiscsajszi...én mindig ezt mondom a barátnőmnek.
Persze kell egy kis bizalom...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!