Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mit gondoltok az análszexről? Szeretitek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 23:05
1/15 anonim válasza:
hát, még nem próbáltam de nem is hinném, hogy valaha kipróbálnám. nekem nagyon idegen, a casj meg gondolom semmit nem élvez benne szal még 1 ok arra h felejtős legyen
2/15 A kérdező kommentje:
Én pl imádom. De ezekszerint lehet,hogy a barátom sem szereti,és csak miattam mondja,hogy szereti?
2009. júl. 22. 23:24
3/15 anonim válasza:
Szia!
Én lány vagyok. Engem érdekel a dolog, és a barátom is kíváncsi rá, hogy milyen lehet, de azt mondja, hogy barátnővel soha nem tudná megtenni, mert, hogy megalázó, és biztos nem élvezném. Én úgy tudom, hogy ez is élvezhető. Jó az első alkalom, biztosan furcsa, de szerintem mindent ki kell próbálni. Kíváncsi vagyok, de azért hagyom érni a dolgot magamban, mert az új dolgoktól tartok is kicsit.
4/15 anonim válasza:
nekem sem az anál se az orál ne jön be... valahogy nem... az nekem még okés hogy nyalok de én nem szeretek szoptatni... análra visszatérve úgy vagyok vele hogy tegyünk mindent oda ahova való...
5/15 anonim válasza:
én bisex vagyok,és kipróbáltuk a legjobb barátommal,és fenomenális volt :D Azóta..ha nincs barátnőnk és unatkozunk..akkor megvan a délutáni móka :D jókis tejszínhab,eper és akkor egész délután elvagyunk :D Szóval nekem bejött..de ez ember függő..ki milyen nevelést kapott..milyen életet él,és milyen haverok között nőt fel.
6/15 anonim válasza:
Nekem és a barátnőmnek is bejön az análszex.
21/F
7/15 StephanieXx válasza:
23:53-as...huh ilyet még pasitól még nem halottam...vagyis olvastam...ez pozitív:)..A témához:hm..(lány vagyok)Nem hiszem,hogy valaha kiprobnálnám...
8/15 anonim válasza:
Én fiú vagyok és izgat a dolog. Örülök ha egy lánynak is örömet okozok ezzel, bár ritka aki szereti.
9/15 anonim válasza:
Barátom imádja (:
És én is. Szerintem ugyanúgy élvezhető, mint a vaginális szex. De eleve nem úgy kell hozzáállni, ahogy itt a konzervatív (prűd?!) többség.
Ha megvan a kell higiénia és összhang, akkor már mehet is. Persze ha mindkét fél akarja.
És természetesen csak mértékkel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!