Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha 5 perc után elélvezek, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 5 perc után elélvezek, de utána még bírom több, mint 10 percig az még jónak számít?

Figyelt kérdés
Akár lányba, akár egyedül vagyok ez általában így van ez jónak számít rossznak vagy átlagosnak?
2009. júl. 22. 22:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

haggyad már! csak húzzák az agyad a 40 perccel!

25 perc alatt (onnantól h pucérak vagytok) el lehet juttatni egy csajt a csúcsra. ebből az időből a konkrét aktus az kb 18 perc..

röhelyesek a fenti válaszok, ők lehet h csak úgy maszatolnak egymáson meg a falat bámulod (ahogy írtad h másra gondolsz) pff..

2009. júl. 23. 04:52
 12/14 anonim ***** válasza:
04:52 akkor szerinted hogyan jó ? :) amúgymeg szerintem 40 perc télleg nagyon sok ... bár nembaj ha addig csinálod , sőt ... de annyira nemhinném hogy súlyos eset vagy . egyébkéntmeg megsúgom bárki aki fiú és annyira bevan gerjedve mint az állat , nemkell másfél perc azt elsül ha baromi gyors mozdulatokkal csinálja XD (nekem gyorsan az időm : 5 perc , lassabban : hát én úgy vagyok vele hogy 10 percet lehúztam utánna már annyira nem az idő a cél , szóval 22 perc , de ki tudja lehet többetis ki tudok hozni belőle ... :) ) . úgyhogy ha közepes sebességgel kihúzod 10 percig , és bármikor , akkor sztem nem kell aggódnod ... :) de ettől függetlenül sztem ha masztrubálsz csináld lassan , elvégre úgy késöbb élvezel el . ha esetleg "gyorstüzelő" lennél még tovább fogod kibírni , vagy ha nemvagy az akkoris növelheted így az időd . Jah meg azértis jó ha így növeled az idődet mert akkor nemkell megálnod mert jön meg ilyesmik , mert jóval késöbb fogsz elsülni (normál esetben ) .
2009. júl. 23. 18:01
 13/14 anonim válasza:
nem hülyítenek! Én közel 30 vagyok,van némi tapasztalatom! Sokszor volt hogy nem bírtam sokáig(csak pár percig) Aztán megváltozott,maszturbálásnál is és szex közben is próbáltam nem elmenni,megálltam,lassítottam,most ha az első élvezés kb 20 perc után következik be,a következők pedig több mint egy óráig is el tudom húzni sé baromi jó így :)
2009. júl. 25. 09:04
 14/14 anonim ***** válasza:
A 40 perc az csak duma...de mondjuk embere válogatja,én az elsőnél hamar ellövöm a tárat,de a másodiknál birom akár egy órán át is..és sztem nincs ezzel semmi baj,legalábbis a csajomnak semmi baja a dologgal,talán azért sem mert ő úgy általában 4-5 perc alatt elmegy..
2009. júl. 25. 11:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!