Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kíván engem, akar velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíván engem, akar velem szexelni, de ha oda érünk azt mondja nem akarja. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Már az első félév után lefeküdtünk és ment is normálisan a dolog egészen idáig. Csináltam egy nagy hülyeséget. Hazudtam neki és ő szakított. 1 hónappal késöbb összejöttünk újra, de azt mondta nem lesz egyhamar olyan a kapcsolat mint a szakítás elött. Azt mondta már nem nagyon bízik bennem ezek után, de velem akar maradni. Igazából "én erőltettem" hogy újra jöjjünk össze, mert így tudok bizonyítani hogy bízhat bennem. Tudom hogy szeret csak kicsit fél "tőlem" és a csalódástól ezért nagyon óvatosan viselkedik velem. Nem mond el mindent stb

A szex is még kérdéses, mert azt mondta bizalom nélkül nincs szex. Viszont nagyon kíván engem és volt már mikor ő vette rám magát, de mikor lett volna valami azt mondta hagyjuk abba és kb fél órán keresztül rossz kedve volt. Ez nem csak 1x fordult elő. Miért csinálja ezt?

20/F 19/L

2009. júl. 22. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Netalántán megcsaltad? Mert akkor érthető, hogy egy darabig még nem fog bízni benned... És így van, bizalom nélkül nálam sem működik.
2009. júl. 22. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem csaltam meg csak szimplán hazudtam neki és hülyeséget csináltam. :(

olyan hülyeségre gondoljatok hogy azt mondtam elmegyek szüleimmel ide-oda közbe meg haverokkal és azoknak a bnőivel/haverjaival voltam.

2009. júl. 22. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
ha nem megcsalásról hanem csak ennyiről volt szó akkor ez a lány már nem szeretett téged, csak kapva kapott az alkalmon hogy valamilyen ürüggyel szakíthasson veled. és sajnos azóta sem szeret, csak az idődet pazarlod rá, keress egy másik lányt akitől megkapod amire vágysz, hidd el nekem így csak egyre rosszabb és nehezebb lesz.
2009. júl. 22. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:

ez hülyeség. ha a lány érzékeny, akkor igenis eléggé a szívére vehette h hazudtál neki, nagyon rosszul eshetett neki.

azmeg alap dolog h megkíván téged, hiszen a barátja vagy, és tetszel neki ettőlmég, azaz simán megkívánhat. de mikor már szesxre kerülne a sor, akkor leáll, mivel ahogy írtad, ő aztmondta h szex nincs bizalom nélkül. és mivel még nembízik benned, ezért nemmer veled lefeküdni sem. de attólmég kíván, mivel vonzónak tart.

adj neki időt, és bizonyíts, és meglátod, minden jóra fordul.

2009. júl. 22. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:

A női lélek kifürkészhetetlen...

Ha ezért hagyott el mert tényleg kb olyan súlyban hazudtál mint ahogy azt leírtad, akkor ott gondok vannak.

Lehet hogy sz.r hallani, de szerintem se szeret már úgy mint ahogy a legelején. Egy normális párkapcsolatban nem szakítanak ilyesmiért.

Egy alapos beszélgetést javaslok nektek, kettőtök kapcsolatáról és érzelmeitekről egymás iránt. Nem hinném hogy a szex most a legfontosabb!

2009. júl. 22. 13:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Csináltam már elötte is hülyeségeket, csak valszeg ezzel telt be a pohár. :(

Azt viszont kétlem hogy nem szeretne, mert kimutatja, foglalkozik velem, ő is akarja a kapcsolatot, csak kell neki a bizalom. Ha már nem akart volna velem összejönni úgysem jött volna pláne nem úgy h nem bízik bennem. Az meg hogy nem találna mást azt is kétlem hisz minden újjára kaphatna egy pasit...

2009. júl. 22. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Légy türelmes. Velem is igy volt. Mi is szakitottunk a barátommal és miután ujra összejöttünk elég nehéz volt, nem ment a szex. Aztan lassan-lassan újra keztem bizni benne és akkor a szex is jobb volt.
2009. júl. 22. 15:58

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!