Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom ki a menstruáció 5-6-7 napját szex nélkül. Fiúk menstruáció alatt tabu a szex? :O
Majdnem minden nap igénylem a szexet, olyan "hosszú" ideig tart a menstruáció, a végén vagyok nyűgös, amikor nem kapom meg amit kell, nem az elején... Légyszi olyat ne írjatok h egyéntől függ csak konkrét véleményt h nálatok működne-e..
Kort írjatok ;)
". Légyszi olyat ne írjatok h egyéntől függ csak "
pedig egyén függő. valakit annyir zavar hogy pfujjj...
valakit még jobban izgat a dolog... szerintem nem zavaró.
24
mi is együtt voltunk már párszor apival miközben menstruáltam,de nem sokszor.inkább akkor csak orál szokott lenni.de ha mégis elér minket a hév akkor csak gumival.
22/L
lány vagyok :)
(első válaszoló: miért irigyelsz?)
Mi még sosem csináltuk menstruáció alatt, de fura hogy a barátnőm akkor nagyon kívánós lesz...
Jobban akarja mint ha nincs meg
Valaki írta hogy vele is úgy van
Miért van ez egyébként???
Én is sokkal jobban kívánom olyankor és mi sose fogjuk vissza magunkat,ugyanúgy szexelünk.(kivéve első napot,mert nekem akkor a legerősebb és nagyon fáj oylankor)
Páromat abszolút nem zavarja,sőt még szereti is,hogy olyan kívánós vagyok.
17/L
nekem nem gáz, max óvszert húzok.
19/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!