Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki hogy le akarok vele fekudni?

Figyelt kérdés
Szóval én 17éves vagyok (fiú) és van egy 17éves lány akivel már kb. 3éves korunktól ismerjuk egymást+ szuleink is.Én is és o is még szuzek vagyunk és szerintem eljott az ido hogy átessunk ezen és erre o lenne a legalkalmasabb mert teljes mértékben megbízok benne és már kiismertem az évek alatt-de még ezelott sem volt kozottunk szerelmi kapcsolat és most kozolni szeretném vele hogy mit szeretnék-feltéve ha o is akarja!Hogyan kezdjek hozzás és szerintetek mi lesz a reakciója??
2009. júl. 22. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a csaj helyében elzavarnálak a francba, ha még nem is jártok, csak jó barátok vagytok. Tuti frászt kapnék, ha ezzel elém állnál. Persze lehet, hogy a csaj nem. Amit itt leírtál, azt mond el a csajnak is, aztán ki tudja mi lesz belőle...
2009. júl. 22. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom jó ötletnek. 18 éves lány vagyok, 16 éves koromban ugyanezt kérte tőlem egy fiú, ő 18 volt és szűz (én is az voltam)csak azért akarta, hpgy-ahogy te is mondod-túllegyen az elsőn. Ez nekem nagyon nem jött be. A lányok az elsőt szeretik a szerelmükkel megélni. Ha normális lányok. Persze ha kis ribancfélék...

De inkább várj te is, azzal szeretkezz először akit szretsz, később visszagondolva nem fogod megbánni, ahogy én sem bántam meg:)))

Sok sikert!

2009. júl. 22. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Ha nekem ilyennel állna elő egy nagyon régi ismerősöm, hogy csak úgy feküdjek le vele,mert már ciki szűznek lenni,valószínűleg felpofoznám,hogy kitörik a nyaka...nem inkább arra kéne megkérned,hogy járjatok vagy valami?Egy fiúnak tök más átesni az elsőn,de nehogy azt hidd már hogy a csaj csak úgy odaadja magát poénból. Bááár,a mai fiatalság..

19/L

2009. júl. 22. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
a szűzesség nem olyan dolog, hogy na, szabaduljunk már meg tőle. nem leszel szűz, elmondhatod, hogy egy lánnyal lefeküdtél egyszer. és? akkor mi van? egy szextől senki nem lesz több. nem leszel jobb az ágyban, nem tanulsz meg jobban figyelni a partnerre, nem tanulsz meg egy lánynak orgazmust okozni. ha meg nem érzelemből történik a dolog, akkor meg főképp nem, mert csak magadra fogsz koncentrálni. én elküldenélek a francba:D
2009. júl. 22. 11:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezt teljesen megértem, igazatok van!
2009. júl. 22. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen tönkreteheti a jó barátságotokat, én nem kockáztatnám meg... de lehet szép óvatosan közeledni. Ezt nem elérni kell, hanem a pillanat adja magát.
2009. júl. 22. 13:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!