Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy le akarok vele fekudni?
Nem tartom jó ötletnek. 18 éves lány vagyok, 16 éves koromban ugyanezt kérte tőlem egy fiú, ő 18 volt és szűz (én is az voltam)csak azért akarta, hpgy-ahogy te is mondod-túllegyen az elsőn. Ez nekem nagyon nem jött be. A lányok az elsőt szeretik a szerelmükkel megélni. Ha normális lányok. Persze ha kis ribancfélék...
De inkább várj te is, azzal szeretkezz először akit szretsz, később visszagondolva nem fogod megbánni, ahogy én sem bántam meg:)))
Sok sikert!
Ha nekem ilyennel állna elő egy nagyon régi ismerősöm, hogy csak úgy feküdjek le vele,mert már ciki szűznek lenni,valószínűleg felpofoznám,hogy kitörik a nyaka...nem inkább arra kéne megkérned,hogy járjatok vagy valami?Egy fiúnak tök más átesni az elsőn,de nehogy azt hidd már hogy a csaj csak úgy odaadja magát poénból. Bááár,a mai fiatalság..
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!