Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Legutóbb majdnem letéptem róla a ruhát!
Dettó. Ha szereted, kibírod. Aki szerelmes, évekig is tudna várni. Neked talán nem kell addig:)
Sok sikert!
L18
"...nekem ez a lány megér annyit hogy akár egy évet is várjak ..." Isteneeeeeem! Hidd el, biztos, hogy értékelni fogja! És elnyered méltó jutalmad... :)
Sok sikert, és kitartás!
szerintem ha már pettinget élvezi, akkor nem akar egy évig várni amíg még eljuttok a szexig is. XD pár találkozást még kibírhatsz ha úgysem rég óta vagytok együtt. hmm én barátom is ilyen volt, még csak nagyon kevés ideje ismrertük egymást de már nagyon összemelegedtünk. és mielőtt lefeküdtünk, már nagyon oda meg vissza volt, és picit még ezért pluszba is húztam az időt XP de nem szólt semmit, nem nyomult, azóta már mondta hogy azért nem merte, mert félt hogy elijeszt vele (nekem is ő volt az első). na minegy, de legalább amikor a szeretkezésre került a sor, már mindketten nagyon kívántuk egymást és csodálatos volt.
20/L
Legközelebb tépd le !!!
Hátha neki is tetszik!
beszélj vele,hogy nem emelnétek a kapcsolatotokat magasabb szintre.lehet fél tovább menni mert szűz.egyébbként nem árt néha egy kis kinzás a pasiknak,és ha szereted valójában akkor tudsz rá várni akármeddig is.nálunk is hasonló szitu volt csak nekünk nem szabadott a szex 4 hónapig,mert terhes vagyok és le lettünk tiltva,és a párom mégis kibirta pedig semmit nem kapott tőlem.
kitartás
egy kismama
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!