Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az orgazmus milyen érzés és meddig tart? Le lehtne pontosan írni, hogy mit éreztek olyankor?
Azt olvastam valahol, hogy általában a nőnek a hövelye görcsbe rándul olyankor, mármint az orgazmus végén.
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert sztem minden nő kicsit másabb éli meg ezt az egészet.
... én pl semmi ilyet nem tudok szavakkal jellemezni
lennél szíves és leírnád nekem milyen érzés tüsszenteni, vagy ásítani?
nem tudom leírni milyen érés ásítani vagy tüsszenteni.
De én pl.orgazmusrál olyanra gondolok, hogy pl. hevesebben ver a szív. meleg, bizsergető érzés stb...
Én azért is sajnálom, hogy senki nem tudja megfogalmazni, hogy mit érez, mert nekem nem tudom, hogy volt-e már orgazmusom. Érzek valamit, de mivel nem tudom mit kéne érezni orgazmuskor, így nem tudom, hogy ez orgazmus-e vagy csak úgy jó érzés, azt kész.
Bár orgazmusnak nem merem nevezni, mert lehet hogy mégsem az. Így beletörődtem, hogy nekem sosem lesz olyanom. Vagy már volt, de akkor is belenyugodtam, hogy nem az volt.
Az érzés ugyanaz, mint nektek, egy hatalmas irtó finom robbanás, ami van úgy, hogy az egész testemen szétrohan. Közben a hüvely ritmikusan összehúzódik és ahogy múlik a hatás az is csillapodik.
Jobban nem megy, remélem azért jó. :D
én le tudom írni:D
ááááááááááááááoooooooooooooouuuááááááááááááááááááááááá
:D
nagyjából valami hasonló:D
Szűz fiú, vagy szűz lány? :-)
Az orgazmus nem a szüzességhez köthető. A legtöbb lány az első alkalommal nem is tud elélvezni, és a legtöbb lánynál az orgazmus nem a hüvelyhez, hanem a csiklóhoz köthető. Nálunk ez nem automatikus, mint a fiúknál, hanem tanulni kell.
Tanulni viszont szűzen is el lehet kezdeni: csiklóingerléssel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!