Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége jobban oda vannak a szexért mint mondjuk a férfiak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 09:51
1/8 anonim válasza:
ez fogalmazások kicsit zavaros
ne szedj fogalmazásgátlót, kééééérlek .
2/8 anonim válasza:
segítek átfogalmazni: Vannak olyan nők akik jobban oda vannak a szexért mint a férfiak? a válasz pedig vannak olyan nök akik jobban kivánják,élvezik a szexet és persze olyan férfiak is vannak akik kevésbé igénylik mint az átlag telljesen egyénfüggö.
3/8 anonim válasza:
A kérdés így lenne jó ha tfogalmaznánk:
Átlagosan a nők jobban szeretnek szexelni mint a pasik?
szerintem a pasik szexmániásabbak am
4/8 anonim válasza:
Én csaj vagyok és teljesen odavagyok a szexért.. bárhol bármikor ha megkívánom a barátom, nem tudok leállni, van h napi 3-4x is kell csinálnunk.. A barátom általában örül neki, bár kicsit fáradt szokott lenni a 3.nál.. :S :)
5/8 anonim válasza:
Ha ott van nálad a húszezres, akkor igen.
6/8 anonim válasza:
tuti, hogy nem. max egyformán odavannak a szexért.
7/8 anonim válasza:
A férfiak egyértelműen szexmániásak...-.-"
8/8 anonim válasza:
Hát ezt nem lehet tudni...:)biztos van olyan is...de lehet h csak azért hiszik azt ha pasik szexmániásabbak mert a nők jól titkolják?:D)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!