Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a dugás és a szeretkezés között?
Pontosan...
Azzal szeretkezel, akit szeretsz
Dugni meg bárkivel lehet...
dugás mehet érzelmek nélkül is, vagy érzelmekkel csak úgy gyorsan gyorsan, mert épp rátok jött vagy mert épp csak 10 percetek van. a szeretkezés az pedig az érzés, hogy szeretnéd a másikat, szeretnél neki minél több örömet okozni, szeretnéd ha ő örömet okozna neked, szerelmes vagy belé és egyzserűen csak szeretni akarod testileg lelkileg.
nálam van még egy kategória, amit én édiskedésnek titulálok :o) nálam az vagy a kedvellek kategória és szívesen eljátszadozom veled, de kapcsolat eszembe sem jut. vagy kapcsolatban, ha az egyik fél mondjuk korlátozva van ( menzesz-veszélyeztetett terhesség-nemi betegség) és nem lehet konkrétan szex, akkor csak elédiskedem a másikkal. Kuki masszázs, nyali-fali estébé...
Én vagyok a fiú.
MEGDUGOM a lányt.
MI KETTEN szeretkezünk.
Bővebben: Megdughatom azt a lányt is, akit amúgy nagyon szeretek. De akkor is, az egy állatiasabb szex, én vagyok az irányító, kezdeményező, Ő inkább az "elszenvedő" fél. (Akkor is, ha ez nagyon jól esik neki, Sőt néha kifejezetten ezt kéri.) Ezzel szemben a szeretkezés egy kölcsönös dolog. Kényeztetjük egymást, odafigyelünk egymásra stb. Végezetül lehet szeretkezés közben is dugni. Gyengéd és szilaj menetek válthatják egymást.
Erre van egy jó találós kérdés:Mi a különbség az imádni, és szeretni közt? Mint az imádkozás, és szeretkezés közt...
Egyébként leírták előttem. Ffi szemmel a dugás, az csak egy zacskóürítés. de a SZERETKEZÉS... Az nem fogható semmihez!!!
Az két szerelmes ember aktusa.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!