Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel tudtok izgulni egy cipő látványára vagy szagára?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 01:36
3/17 anonim válasza:
Nem
(:DDDDDDDD Humor kategória?:))
Amúgy k-rvára fel tudom magam izgatni azon, h mindig mocskos a fehér sportcipőm, hiába súrolom minden héten, minden kis sz-r kosz meglátszik rajta :@
4/17 anonim válasza:
igen, fel! amikor lerugom a fehér cipőm orrát az eléggé izgató
5/17 anonim válasza:
Szagára inkább rosszul leszek, látványa meg hát... ez csak cipő, ha ez valakinek komolyan izgató azzal baj van xD
6/17 anonim válasza:
mostmér?:D
vanolyan hogy lábfétis,melybe harisnya,cipő beletartozik. amúgymeg én lány vagyok,de ha pasi lennék sztem nekem bejönne a csajokon a magassarkú. ez most félreérthetöen hangzik,pedig csak feltételes mód XD
7/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy egy valaki érti miről beszélek, köszi! ;)
2009. júl. 22. 02:26
8/17 anonim válasza:
érti a többi is, csak azt nem, hogy az életre egy ilyen kérdéssel rendelkező Úriember miképp alkalmas
9/17 anonim válasza:
én is értettem...ettől függetlenül még nem fogok ráizgulni a dologra.
első hsz
10/17 anonim válasza:
A latex tűsarkúak nagyon vadítók... De a szag.. hát nem tudom valamiért nem jön be egy büdös női láb gondolata...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!