Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy 18 és fél évesen még soha nem éreztem szexuális vágyat? Ezen lehet segíteni?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, nem volt eddig párom.2009. júl. 22. 00:48
2/13 anonim válasza:
Nem is maszturbáltál soha? Nem is szeretnél barátot?
3/13 anonim válasza:
menj el egy szexuálpszichológushoz, talán ő segíthet.
4/13 anonim válasza:
Nem ismersz engem, ilyen egyszerű! :)
5/13 A kérdező kommentje:
Nem maszturbálok, de barátot szeretnék, de nem a szex miatt. persze biztosan le is feküdnék vele, de így konkrétan szexuális vágyat még soha nem éreztem!
2009. júl. 22. 01:31
6/13 anonim válasza:
Ejha,érdekes.Én nem akarok mondjuk pasit most egy ideig, jó így szabadon,semmi kötöttség nélkül,de azért ha már nincs párom a maszturbálás belefér,sőőőt :P Próbáld ki,jó érzés :)
7/13 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésed: nem maszturbáltál még soha, nem volt még párod(majd lesz! ne félj:))...ergó amid sosem volt az nem is hiányozhat!
Lehet rajta "segíteni"....pasizz, fedezd fel a tested:)
Nincs veled semmi gond...sőt...szúz vagy, normális, nem k*rva...neked normális párod lesz:)
17/F
8/13 anonim válasza:
előttem szóló sráccal tökéletesen egyetértek:)
egy csaj írta h maszturbálj, azt szerintem inkább ne, mert ha összejön bármikor a pasidolog, nem biztos hogy olyan lesz mint amilyennek elképzelted...tapasztalat:)
és ne is keress valaki őrülten, a szerelem előbb-utóbb úgyis mindenkit megtalál...lehet hogy téged utóbb,de nem kell elsietni, sokszor úgy van vele az ember, hogy úristen na végre, de megéri várni:)
9/13 anonim válasza:
Még fiatal vagy, egyáltalán nem baj hogy 16 évesen nem vesztetted el a szüzességed mert nem kötelező! Mivel szeretnéd ha lenne barátod, az jó jel. Majd kialakul egy kapcsolat, ha tetszik egy fiu és ő is érdeklődik szemezzél vele vagy meg is szólithatod, mintha csak simán beszélgetni akarnál vele. Felesleges ezen idegeskedni. Ha lesz kapcsolatod és közeledik majd a pasi akkor kiderül hogy érzel e szexuális vágyat. Nem mindenki tud egy képre masztizni, de ha valaki igen azzal sincs bajom.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Hát "masztizni" tutira nem fogok, ahhoz már tényleg VÁGY kéne, de egy pasival lefeküdnék, már csak kíváncsiságból is :) Aztán hátha még jó is lenne :) Persze csak a szerelmemmel feküdnék le!:D
2009. júl. 22. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!