Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a párom a csiklómnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a párom a csiklómnál egy ponton izgat, egyszerűen mosolygom és röhögök, de valamiért egyfolytában el tolom a kezét akaratlanul is. Már próbáltuk úgyis, hogy fogta a kezem, de valamiért nem birom, pedig nagyon jó. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy kötözzön ki... :D
2009. júl. 21. 22:56
 2/3 A kérdező kommentje:
hehe,nemtudom mit reagálna rá,de am most komolyan,hogyvan ez? miért nem hagyom?jó persze csak én tudhatom,de mondom akaratlanul is el lököm a kezét.:S
2009. júl. 21. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor voltam így, amikor még új volt a dolog, tehát először csinálta a barátom. Féltem, hogy lát orgazmus közben, és túl jónak éreztem, amit érzek. Próbálkoztunk, de mindig ugyanez volt nálunk is, hogy én eltoltam a kezét, vagy elhúztam magam. Nálunk lefogta a kezem, úgy nyalt, de így meg elhúztam mindig a derekam. Rengeteget beszélgettünk a témáról, elmondta, hogy milyen tapasztalatai voltak korábban lányokkal, és hogy biztos nem fog kinevetni, ha orgazmusom lesz, de én még így is mindig eltoltam magamtól. Aztán maradt a kikötözés. Én vetettem fel ezt az ötletet. A kezével tudta tartani a csípőm, hogy ne táncoljak el, és nyalt, de úgy, ahogy még sosem. Nem volt egy halk "menet" az biztos, de megérte. Először éltem át orgazmust úgy, hogy nem én okoztam magamnak. És utána nem volt nálam ez gond. Ledőlt egy fal.
2009. júl. 21. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!