Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a fiúk tánc közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a fiúk tánc közben megtudják állapítani, hogy milyen a lány az ágyban?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Nem... Csak következtetünk a csípőmozgásból.:)

-ReapeR-23/F

2009. júl. 21. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Ilyenről még nem hallottam, de aki igen, az írja le, kíváncsi vagyok... tényleg. Mert én kapásból azt mondanám hogy lehetetlen megállapítani, hacsak nem dugja meg a fiú tánc közben.

F

2009. júl. 21. 18:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Bővebben le tudnád írni? :-) Mert kíváncsi vagyok rá! Ha pl nagyon mozgatja a csípőjét a lány, akkor abból azt vonják le a fiúk, hogy aktív az ágyban? Vagy mit?
2009. júl. 21. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

ez nemfeltétlen igaz. ha nagyon mozgatja a csípőjén, az lehet baromi idétlen is, és inkább kinevetik, minthogy arra gondoljanak h ez biztos jó az ágyban.

ha szexi mozgásod van (ami nemannyit jelent h vadul riszálod a csípőd) változatosan táncolsz, szépen hajlik a tested, olyan finoman, akkoraz vonzó, és valszeg arra késztet h belegondoljanak milyen lehet az ágyban

2009. júl. 21. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

meglehet...ha lassú tánc, akkor minél jobban odabújik hozzád, az ágyban annál érzékibb, és szereti ha a kényeztetik, szereti magát biztonságban érezni.

Disco: ha megfordul és rázza a fenekét a péniszed előtt, akkor az ágyban is sokkal vadabb, többet akar...

a romantikus táncok meg...csak érzéki, odabújós, olykor van nő kezd el salsa-zni, vagy mittomén ezek az izék...

2009. júl. 21. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

nahát nahát, azért volt már olyan is ugye, ami azért sűrűbb, hogy akik pakolgatják magukat nők azok fadarabok az ágyban...

Nem hinném hogy egy profi táncos pl isten ijó az ágyban, csak azért mert jól ring a csípője :D

2009. júl. 21. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
93%

Nekem egyszer azt mondta egy tánctanár, hogy a tánc ugyanaz függőlegesben, mint a szex vízszintesben.

Végülis igaza van. Egymásra reagálás, egymásra hangolódás, milyen heves, milyen figyelmes, mennyire vad, mennyire tétova... Szerintem lehet rá következtetni. Nagyon más senki sem lehet az ágyban, mint az életben egyébként.

2009. júl. 21. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!