Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eljön 1 lány hozzám dvd-zni akkor abbol lehet alkalmi szex?
én már keveredtem ilyenbe annyi különbséggel, hogy én is akartam a dolgot és ő is, de előbb a film, simán végignéztük úgy, hogy nem értünk egymáshoz, aztán amikor vége lett a srác adott egy "jóéjt" puszit a számra, én meg megcsókoltam, aztán a többit te is tudod...
sztem nézzétek meg minimum a felét, feküdj mellé, néha érj hozzá, simogasd, ha úgy akarja úgyis felkelted az érdeklődését. ha látod rajta, hogy jól esik neki, folytasd és akár csókold meg. A többi úgyis jön magától, ha idáig eljuttok, ha nem akkor meg nem illik erőltetni
ne mondd már, hogy tényleg DVD-zni akar felmenni :D úgy sem hisszük el... tudna otthon, elkérné tőled a filmet, stb...
ez csak ürügy...vagy kíváncsi, vagy akar téged :D bár nekem már volt olyan, hogy feljött 1 csaj megnéztük a "Másnaposok"-at, és én nem vettem észre, hogy ő közeledett, mert annyira király az a film :D így semmi nem lett...de jön fel megint :D hiba nincs :D meglesz(K)
Ucsó válaszolónak.
Régen a bélyeg gyűjtemény volt a módi, most a DVD gyűjtemény:D:D:D
Krisz
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!