Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én 21 éves vagyok, a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 21 éves vagyok, a barátom 29. Nem vagyok túl fiatal hozzá? Ha összeköltözünk, akkor fogok tudni vezetni egy háztartást? Nagyon szeretem, de kicsit félek is, hogy nem tudok megfelelni neki.

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
20 fölött igazából mind1 :)
2009. júl. 21. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 20 vagyok, a párom pedig nekem is 29, és együtt élünk. Szerintem nem csupán az életkortól függ, h. tudsz-e majd háztartást vezetni, stb. Fő a gondolkodásod. Lehet valaki 35 éves is, ha egyszer agyilag nincs azon a szinten. És lehetsz 21, ha értelmes, okos lány vagy. Szerintem nem vagy fiatal,ez a korkülönbség pont jó, mivel a férfiak agyilag éretlenebbek a nőknél jó pár évvel! :-)

2009. júl. 21. 13:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Még otthon lakom, de nála mindent megcsinálok.Mondta is már nekem, hogy nagyon sokszor kellemesen csalódik bennem.Mellette dolgozom, fősulira járok, meg próbálok egy háztartást vezetni.

Köszönöm a tanácsot

2009. júl. 21. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
22%

Tudom hogy enm szabad válaszokra válaszolni de a fiúk nem értetlenebbek a sex-el... vagy max. nem mindenki csinálja 1 éves kortól a sztriptízt.

A TV baromság :)

19/L

2009. júl. 21. 13:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Az előző válaszba éretlenebb van írva.
2009. júl. 21. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem semmi gond nincs a koroddal nem hiszem hogy fiatal lennél hozzá főleg hogyha ilyen szuper többfunkciós lány vagy hogy dolgozol + suli + háztartás a barátodnál sztem simán menne neked. De persze csak akkor ha érettnek érzed magad ehez a feladathoz.
2009. júl. 21. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

én egy éve költöztem össze a barátommal, ő 25 én most 20, és simán megy a háztartás vezetése, pedig ő még a ruháit sem képes magától összehajtani :D

nem azt mondom, h elméleti tisztaságú a lakás, de rendben van, és főzni is szoktam, ja egyetemista vagyok amúgy

2009. júl. 21. 16:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!