Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 21 éves vagyok, a barátom 29. Nem vagyok túl fiatal hozzá? Ha összeköltözünk, akkor fogok tudni vezetni egy háztartást? Nagyon szeretem, de kicsit félek is, hogy nem tudok megfelelni neki.
Szia!
Én 20 vagyok, a párom pedig nekem is 29, és együtt élünk. Szerintem nem csupán az életkortól függ, h. tudsz-e majd háztartást vezetni, stb. Fő a gondolkodásod. Lehet valaki 35 éves is, ha egyszer agyilag nincs azon a szinten. És lehetsz 21, ha értelmes, okos lány vagy. Szerintem nem vagy fiatal,ez a korkülönbség pont jó, mivel a férfiak agyilag éretlenebbek a nőknél jó pár évvel! :-)
Még otthon lakom, de nála mindent megcsinálok.Mondta is már nekem, hogy nagyon sokszor kellemesen csalódik bennem.Mellette dolgozom, fősulira járok, meg próbálok egy háztartást vezetni.
Köszönöm a tanácsot
Tudom hogy enm szabad válaszokra válaszolni de a fiúk nem értetlenebbek a sex-el... vagy max. nem mindenki csinálja 1 éves kortól a sztriptízt.
A TV baromság :)
19/L
én egy éve költöztem össze a barátommal, ő 25 én most 20, és simán megy a háztartás vezetése, pedig ő még a ruháit sem képes magától összehajtani :D
nem azt mondom, h elméleti tisztaságú a lakás, de rendben van, és főzni is szoktam, ja egyetemista vagyok amúgy
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!