Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Élveznétek, ha barátnőtök/ feleségetek szex közben vagy orális szex közben időnként egy hajkefével vagy pálcával vagy bármivel a feneketekre csapna?
Én nem. Mások igen. Miért nem kérdezed meg a partnered? Vagy ez csak ilyen felmérés?
Nekem az sem tetszene, ha én csapkodnám a partnerem, de ha ragaszkodna hozzá, rábeszélhető lennék, kizárólag az ő kedvéért.
Csak érdekel mások véleménye is a kérdésről, hogy ez én devianciám, vagy sokan vagyunk. :)
Egyébként én nem kérdeztem meg előre, akarja-e. Az olyan hülyén jön ki, figyelj, megcsapkodhatlak? Meg ? Jó, akkor hozom. Oda volt készítve, és amikor kellett elővettem, nem tiltakozott, sőt, mintha még jobban állt volna... Vannak dolgok amit meg kell beszélni, de vannak, amik meglepiben jobban sülnek el :) Szerintem.
Azt nem tudja mert arra vödröt teszünk, hogy az oxigénhiány miatt jobb legyen...
De komolyan, mért nem lehet válaszolni egy kérdésre normálisan? Nem azt kérdeztem,hogy terhes lehetek-e, ha rácsap a fenekemre......
Neked szadista hajlamaid vannak, a párodnak meg mazohista.
Előfordul más emberekkel is, ne félj. Ha nem viszed túlzásba, nyugodtan próbálhatod.
nekem tetszene én azt is élvezem mikor a barátomon vagyok ö meg huzza a hajam szex közben nagyon durván élvezem ö meg ha a nyakát harapom de nem ilyen véresre csak ugy h kicsit fályon ez neki nagyon izgato!
én csapkodni nem szoktam pálcákal meg ilyenekel de a hátát kétkézzel karmolni szoktam és akkor én is ugy érzem h jobban áll neki !! ezzel nincs baj sztem sokan vannak igy!
de persze nem mindig csináljuk ezeket van amikor gyengédségre vágyom
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!