Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiu gyermekek általában mikor recskáznak először?
Figyelt kérdés
a 12-év az korai vagy nem?2009. júl. 21. 11:13
11/30 anonim válasza:
Én 14 éves voltam mikor először találtam egy szex újságot, és el kezdtem ismerkedni magammal, csak hogy akkor még lányokra recskáztam:) .. most már nem:) 22/F
16/30 anonim válasza:
Én kb. 13-14 éves koromban. Persze ezt akkor még nem tudatosan csináltam. Akkoriban még nem érdekelt a téma.
Direkt recskázni sokkal később kezdtem el.
17/30 A kérdező kommentje:
a 19:25-öst nem értem.Hogyhogy nem tudatosan?
2009. nov. 1. 15:13
18/30 anonim válasza:
hehe egyik hozzászólóban "magamra ismertem". én 11 voltam, szexújságra, lányokra, azóta van internet, választék, változatosság, már nem lányokra csinálom. 21F
19/30 anonim válasza:
hát 7.-ben már suli wc-ben is csináltam, szóval szerintem 5. körül kezdtem, azaz 11-12 évesen.
húú h mekkora volt az első.. xD
20/30 anonim válasza:
Én is lányokra keztdem recskázni ,majd a később azt vettem észre hogy a fiuk jobban érdekelnek
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!