Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Van itt köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van itt köztetek olyan, aki olyan pasival vesztette el a szüzességét, akit nem szerettetek, esetleg alig ismertétek? Megbántad? Hogy volt a szori? Élvezted?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 02:15
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

1,5 hónap után feküdtem le vele.Nem szerettem . De viszont olyan hihetetlenül vonzódtam hozzá testileg,hogy nem volt akadály.Teháát nem bántam meg.Élveztem:Đ

15/L

Ha nincs szerelem,viszont van az az ellenállhatatlan testi vonzalom,akkor is fantasztikus,és élvezhető a szex:) Hány éves vagy amúgy?

2009. júl. 21. 02:20
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
02:20-as vagyok. Juteszembe, meglepő módon még nagyon romantikus is volt az egész:D Amúgy ő sem szeretett engem szerelemből.18 volt,én meg 14.
2009. júl. 21. 02:22
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
ebbe most mi a 45%? a kérdésre válaszoltam. hihetetlen!!
2009. júl. 21. 02:29
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

hát én a mostani barátommal akkor vesztettem el, amikor még alig ismertük egymást. egész pontosan néhány órája csak. nem tudom hogy lehetett-e szerelem első látásra (és nem tudom hogy egyáltalán van-e ilyen), de az biztos hogy előtte nem így képzeltem el a szüzességem elvesztését, olyannal akit alig ismerek. és előtte ha megkérdeztek volna, tuti azt mondtam volna hogy soha nem feküdnék le senkivel akit alig ismerek, még olyannal sem akit nem szeretek. még csak egyáltalán nem is vagyok az a szórakozóhelyen összevissza flörtölő típus. pedig őt is egy szórakozóhelyen ismertem meg és még azon az estén elvesztettem vele a szüzességem. hát ebből is tanultam valamit: soha ne mondd hogy soha, mert nem tudhatod! XD

és persze nagyon jó volt, igazából olyan ellenállhatatlan volt, hogy eszembe sem jutott ellenállni. csodálatos volt, ennél jobbat kívánni se tudtam volna magamnak, szóval persze hogy nem bántam meg. az lehet hogy akkor még nem szerelem volt, pusztán testi vonzalom (amit nem tudok), hát azóta már biztos hogy szerelem lett, ami remélem hogy még tartani is fog jó sokáig (amíg a halál el nem választ?)

20/L

2009. júl. 21. 04:07
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Sokan nem tudják megkülönböztetni a hasznos válasz és a saját vélemény fogalmát. Ez van. :D

(Igen. Ezt is le lehet pontozni. Azért van. :)

2009. júl. 21. 04:09
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
én az egyik ismim névnapi buliján vesztettem el,és pont a házigazdával.soha nem voltam olyan csaj akit bárki megkaphat,bármikor,és hát olyan nagyon nem ismertük egymást,csak kicsit többet sikerült inni mint kellett volna és hát megtörtént a dolog,amit öszintén megvalva nemigazán élveztem,a sok pia hatására.azota talán 1-2 szer taliztunk,de az estéről soha nem esett szó.
2009. júl. 21. 08:58
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Én a mostani barátommal vesztettem el a szüzességem, 1 hónapja voltunk akkor együtt, akkor még nem voltam belé szerelmes, de vonzodtam hozzá, és valamiféle bizalmat éreztem iránta. Ennek már 1 éve és azota is együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást:D
2009. júl. 21. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
én egy olyan sráccal vesztettem el akit akkor láttam 2.szor, szóval nem is nagyon ismertem. de aztán úgy alakultak a dolgok h nála aludtam (külföldön volt ez szóval nem tudtam hazamenni olyan könnyen), meg pia is volt sok, és így megtörtént. de jó volt és nem bántam meg, 19 voltam akkor, és nem volt barátom itthon.
2009. júl. 21. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

Egy éjszakás kalandom volt az első.De nagyon rossz volt.Nem is élveztem, csak arra volt jó, hogy már ne legyek szűz.

De jobb volt később azzal, akit szeretsz.

Az egyéjszakás kalandok általában a pasiknál jobban bejönnek.

2009. júl. 21. 13:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!