Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez így? 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Sosem beszélünk a szexről, de mégis csináljuk.
mi 5 éve vagyunk együtt.az elején meg szokta kérdezni,hogy milyen volt,de aztán szépen lassan elmaradt.megvolt a szex és ennyi,utána mindenki végezte tovább a dolgát.persze ez engem nagyon zavart,de nem szoltam.kb 3 hete elkezdtem neki olyan kicsit burkoltan a dolgokat mondani,hogy mi az ami tetszik,kiprobálnám,meg ilyenek,de ő nem vette a lapot.na aztán tegnap kiöntöttem magamból mert már nagyon zavart,és azota már ő is mondja hogy ezt probálná,azt probálná,igy meg ugy.egyébbként nálam ez most azért jött ki nagyon,mert várandos vagyok és volt egy 4 hónapos leállásunk a szexel,és ezt a multkor megszegtük mert már nagyon nem birtunk magunkkal,és azota állandoan csak szex van,mikor ráérünk.igaz sajna elég korlátozottak a kereteink jelenleg,mert nekünk most csak orális szex van,de már nem kell sokat várni és megnyilik a világ az ujitásoknak.(már csak 1 hónap van vissza)
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!