Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pisiszexben ha valaki lenyeli a másik pisijét akkor attól nem lesz baja? Nem káros az?
Nem kérek olyan választ, hogy "undorító dolog"
Valamint egy plusz kérdés, hogy a videókon olyan tiszta, színtelen a pisi, nekem meg sárga, miért van az hogy nekik nem?

A vizelet a szervezet számára szükségtelen, de nem toxikus hatású anyagokat tartalmaz, tehát akinek van gusztusa hozzá az meg is ihatja, nem lesz tőle semmi baja.
Egyébként régen az orvosok a vizelet megízlelésével azonosították a cukorbetegséget, mert egészséges ember vizelete nem tartalmaz cukrot, ezzel szemben a diabetesben szenvedőké igen.

Most olvasom, hogy a vizelet nem káros az egészségre, akkor viszont van egy dolog amit nem értek.
Évekkel ezelőtt volt a tv-ben, hogy egy orvos egy embert valamilyen betegséggel kezelt, és azt mondta neki, hogy minden nap igyon bizonyos mennyiséget a saját vizeletéből, de a pasi utána rosszul lett, és amikor kitudódott, meghurcolták az orvost.
Ha semmi baj nincs vele, akkor ez miért volt? Nem kötekedés, csak komolyan nem értem.

Szerintem azért hurcolták meg, mert ha jól tudom a vizeletivás nem tartozik a bevett orvosi praktikák közé :D
Ha nekem ezt mondaná az orvosom akkor valószínűleg elküldeném őt a... :D
De szerintem a szexben nem undorító dolog. Sőt... :$
És ha az illető egészséges akkor nem káros. Mint ahogy már előttem mondották

Egyáltalán nem káros! Pont az ellenkezője! Nagyon egészséges!
Egy kis olvasnivaló az agymosottaknak és tudatlanoknak!
A keleti kultúrákban nagy kultusza van a pisiterápiának. A hinduk Shiva vizének vagyis valódi ambróziának tekintik az "arany nedűt". A legismertebb vizeletivó kétségkívül Gandhi volt, róla köztudott, hogy fogyasztotta saját vizeletét, s ez a hinduknál bevett szokás. a világon milliók esküsznek rá, hogy gyógyítható így az asztma, influenza, foggyulladás, ödéma, epilepszia, bőrporblémák, gyomor- és bélpanaszok, emésztési rendellenességek, de a rák kezelésében és gyógyításában is kitűnő eredménnyel működik. Kúraszerűen alkalmazve egészségmegőrző, vitalizáló, fiatalító - vallják fogyasztói. A kínai nők arcbőrüket kenegetik vele, hogy fiatalosak maradjanak.
Kína, Japán, India és Thaiföld népessége nem hiába olyan nagy. (Egyébként a harcművészetek is ezekből az országokból erednek. Sokat tanulhatnánk az ázsiaiaktól.)
A nyugati kultúrában is el kellene terjednie a hinduk ezen szent szertartásának. Ott olyan a pisi, mint nálunk a bor.
Szóval szex közben inkább az a jó, ha a partner minél többet ad az aranyesőjéből és igyekezzünk az "értékes nedű" minden cseppjét összegyűjteni és lenyelni, nem kiköpni, kár lenne elpocsékolni az "ambróziát". Természetesen az "aranyesőt" a megivás mellett fürdésre is használhatjuk, mivel jót tesz a bőrnek.
Szerencsés az olyan pasi, akinek a barátnője ad az "ambróziájából". Én is egy ilyen barátnőt keresek (18-30 év között Vas-megye). 27 éves karcsú férfi vagyok. e-mail: ironman84@citromail.hu
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!