Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már egyszer jó volt a szex, akkor most miért lett megint rossz?
Figyelt kérdés
A mostani barátommal vesztettem el a szüzességem. Először nem volt jó a szex,de utána nagyon jó volt. Aztán tablettát váltottam, plusz szakítottunk 2 hétre. Mióta kibékültünk visszaváltottam az előző tabimra. Azóta nem jó a szex, néha szinte semmit sem érzek. Rosszul viseli, már ő sem tudja így élvezni velem a szeretkezést. Mi lehet a baj? Talán a tabletta-váltogatás?2008. máj. 9. 09:34
1/7 anonim válasza:
Hát sztem semmi köze nincs a tabihoz. Am a sexben mi a rossz? Csak úgy simán az egész?
2/7 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, kellemes, csak nem olyan mint eddig. Nem tudok eljutni az orgazmusig, pedig korábban olyan is volt, hogy többször is el tudtam menni, ami szerintem nem gyakori. Nem tudom, mi lehet a baj. A páromat szeretem,ezzel nincs gond.
2008. máj. 9. 14:10
3/7 anonim válasza:
Szerintem sincs köze a tabihoz, bár ritkán előfordul, hogy változtat a libidón.
Miért váltottál tabit?
Szeritnem ha egy kapcsolat már "szüneteltetve " volt, akkor az már sosem lesz olyan , mint régen.
Nem írtál a részletekről, de szerintem eltűnt a szerelem, a meghittség, és jelen van némi félelem, tartás, hogy ez meddig fog tartani...
Én inkább lelki okokra gondoltam..
4/7 anonim válasza:
Tudnod kell hogy semmiképp sem az első alkalom a legjobb.A tablettának ehhez semmi köze,nem akarlak megsérteni nem tudomhány éves vagy,de ha nem érzel semmit az arra utal hogy még nem vagy rá elég érett.
5/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy érzek, nagyon kellemes, csak néha van olyan az aktus közben, hogy nem érzem annyira nagyon jónak,de nem is rossz. Amúgy 20 vagyok,szóval még túl is értem. :) Nem tudom mi lehet a baj, 2 hónapja még fantasztikus volt. Igaz,hogy elég feszült és stresszes vagyok mostanában.
2008. máj. 9. 19:47
6/7 anonim válasza:
Ott a pont. Stresszes és feszült vagy mostanában... Ez épp elég ok tud lenni arra, hogy az ember lánya nem élvezi úgy a szexet. Ki kell kapcsolnod az agyad. Tudom, baromi könnyű mondani...van, hogy nekem is elrontja a feszültség a szexet.
7/7 anonim válasza:
Szerintem próbáljatok meg újítani, tegyétek olyanná ezt az új kezdetet, időszakot, életet, hogy sokkal jobb legyen, mint eddig! :) Tudatosan. Pozitív gondolkodás.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!