Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 centis a péniszem ez a barátnőmnek fáj, mit tudunk tenni?

Kerüljétek a mély behatolásos pozíciókat, mint pl a lovaglós, vagy amikor a lány a hátán fekszik és a lábát a nyakadba teszi.
Javaslom az olyan pozíciókat, amikben nem tudsz mélyre behatolni. Az összes ilyen, amelyikben a lány a lábát összezárja.
Egyébként legyél kevésbé heves, és ne akarj tövig bemenni. Különben is sokkal jobb a lánynak az, amikor majdnem kihúzod, és aztán újra be, mert az jobban ingerli a szeméremajkakat és a hüvelybemenetet.
A menstruációhoz közeledve a nők méhszája leszáll, míg félidőben, ovulációkor felszáll, ezt is érdemes belekalkulálni a szeretkezésekbe. Menszesz előtt a lejjebb szállt méhszáj miatt megrövidül a hüvely.

Csinálhattok minden pózt, egyszerűen csak figyelj a barátnődre h meddig teheted be, kérdezd sűrűn h fáj e neki, ill. tapasztaljátok ki, h meddig teheted be. Lovaglás a legjobb amúgy, mert ott ő tudja szabályozni a mélységet, sőt is azt is megtehetitek h a csípőjét kicsit előrenyomja így nem megy be teljesen és rád tud ülni. Vagy kutya pózba is tudja ő szabályozni hogy lefelé hajlítja a csípőjét. De első sorban az kell, h te tudd korlátozni h ne menjen be teljesen. Tudom miről beszélek, nekem is van/volt ilyen problémám.
19/N

"Meg kell tanulnod úgy bánni a szerszámoddal, hogy a lánynak ne fájjon"
ez alapján az jön le hogy nagy faxod van, és olyan béna vagy hogy nem tudod semmire se használni.:D

Lány hanyattfekszik, nyakadba rakja a lábát - na ezt a pózt nem ajánlom. Maximum az EGYIK lábát, de mindkettőt, az még normál méretűvel is tud fájni, és ráadásul a nőnek általában nem nagy élmény, mert pont nem ingerli ott, ahol kell (csikló, stb.)
Szerintem e helyzetben az is katasztrofális lehet, ha a lány négykézlábra letérdel, Te meg hátulról behatolsz (nem análról beszélünk, ezt ennél a póznál mindig kénytelen vagyok leszögezni, mert sokszor félreértik) - szintén k.urvára fájhat normállal is, nemhogy naggyal. Ha mindenáron érdekel ez a felállás, akkor esetleg állva próbáljátok meg, a csaj emelje fel az egyik lábát. Közben simogathatod a csiklóját, melleit, stb. ez jelentős pluszt ad.
A lovagló egyéntől függ, van olyan nő, aki szereti - de vigyázz, hogy hagyd a nőt irányítani, és ne tégy felemelt csípővel hirtelen, erőteljes döfő mozdulatokat.
A döfködés , mint-a-nyulak-hágás amúgy sem tanácsos semmilyen pózban, a finom, érzékletes mozdulatok hamarabb vezetnek a nő orgazmusához.
Próbáljátok még meg azt, hogy a csaj nem Rád ül, hanem Rád fekszik, marmint ő van felül, csak nem kiegyenesedve, hanem rádhajol, rádfekszik - nekem ez a póz jött be az extra méretű expasim esetében.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!