Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Strandon hogy olthato meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandon hogy olthato meg egy kis tapi vagy netán együtlét?

Figyelt kérdés
sajnos ritkán talizunk a barátommal és feljöt az ötlet hogy mivel majd megyünk együtt strandra leehtöség lenne egy kis intimebb együtlétre,sajna se nálunk,se náluk nem oltható meg.tipp hol hogyan lehetne egymásnak a strandon örömet szerezni sexuálisan?de ugy hogy senki ne vegye észre?
2009. júl. 20. 02:40
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem először a Magyar Helyesírás alapjait kéne tanulgatni aztán jöhetnek a "sexuális" dolgok.
2009. júl. 20. 02:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy megolDható?

Nem tudom, felétek milyen a strand, de nálunk vannak olyan kabinok, amik fedett helyen egymás mellett vannak és kulccsal zárhatóak. Esetleg ott, de legyetek tekintettek másokra, és ne legyetek túl zajosak.

Valamint nálunk van lehetőség éjszakai fürdőzésre... Amikor mi voltunk, elég kevesen voltak a strandon és a vízben csináltuk.... Ami hatalmas nagy ökörség volt, mivel egyértelmű volt hogy elkapok valamit és hónapokig küszködtem vele.

2009. júl. 20. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:

a vizben szerintem sem tul jo otlet. egyreszt mert tekintettel kell lenni masokra akik meg napokig abban a vizben furdenek (neked sem tetszene ugye?) masreszt meg jo esellyel osszeszedsz vmit. :-s

szerintme az oltozo kabin a legjobb otlet, mi mar kiprobaltuk de ejszaka. akkor tenyleg senkinek nem tunt fel. szerintem nappal sokkal kockazatosabb mert nagy a forgalom, sok kabin fala ki van lyukasztva, ratok nyithatnak, stb.

2009. júl. 20. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy verjetek sátrat. Ha tudjátok csendben csinálni, abban megoldható :) Felénk a strandon sok sátrat látni.
2009. júl. 20. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

NEM A STRANDON KELLENNE CSINÁLNI SZERINTEM.

DE HA NEKED OTT MEGFELEL AKKOR HAJRÁ

2009. júl. 20. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ez télleg strand-függő.amugymeg sztem ilyenkor nyáron,mindig ezren vannak,nem hiszem h meg lehetne oldani.a sátor az egyetlen ami jó lehet :S talán,bár az meg kicsi.
2009. júl. 20. 16:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!