Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! A strandon lenézitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A strandon lenézitek egy csajról a fürdöruhát? Mit néztek meg rajtuk mindenképpen? Van hogy megkívántok egy-egy csajt ott helyben?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 02:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1. kérdésre: csak amelyik nagyon tetszik. 2. kérdésre: az arcát és a popsit biztosan megnézem:) 3. kérdésre: igen, velem már előfordult.

19/F

2009. júl. 20. 02:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

az első kérdésre a válaszom u.a. mint az előttem szólónak.

a másodikat kiegészítem a cicivel.

a harmadik meg szerintem férfiaknál természetes. :D

2009. júl. 20. 03:50
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Nincs olyan heteroszexuális hímnemű bipedál humanoid, aki nem nézné meg a strandon a nőket és nem kívánná meg őket. Nem is tudom milyen kérdés az ilyen.

Mit nézünk meg rajtuk? Mindent, amit lehet nem túl feltűnő bámulással.

2009. júl. 20. 07:51
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Az utolsó válaszoló rátapintott a lényegre, kivéve ezt a mitnézünk emg folgot. Specielén először emgnézem h nem e akkora mint a ház , mert ha igen akkor inkább elfordulok aztán megnézem az arcát haját és ezekután jön csak a többi.
2009. júl. 20. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Én mindig azt nézem, hogy mit visz a kezében a csaj. Ha telót, táskát, éxert, vagy hasonlót, megvárjuk a tezsvírekkel, amíg lerakja, aztán jól elvisszük :)
2009. júl. 22. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
valamiért én a pocit is megnézem:P nem is tudom leírni milyen a tökélete has:D szóval nálam úgy van hogy meglátom a csajt, megnézem fenék arc has mell aztán ha nincs kivetnivaló elképzelem milyen lehet a "zavaró" ruhadarabok nélkül végül azon veszem észre magam hogy "Nem vagyok és Komár László áll a f@szom mint a zászló!"
2009. júl. 22. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

igen, megnézem azt a nőt aki felkelti szépségével, kisugárzásával az érdeklődésemet. Arcot, lábat, feneket, hasat, mellet nézem meg. Kb ebben a sorrendben :D

És igen sokszor megkívánok egy egy tetszetős nőt.

2009. júl. 22. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Naná!A mellét.

Igen,egyszer megfogtam két csaj seggét Mórahalmon,a fürdőben.

2012. jún. 19. 14:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!