Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnátok a kakiszexet vagy a bőrszerkós ostoros alázós játékot?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 00:42
11/30 anonim válasza:
Nem. :S A bőrszerkót kipróbánám, de nem aláznám meg semmilyen formában a társamat. (Ha valakire rász@rnak, az is alázás számomra)
12/30 anonim válasza:
kakiszexet soha.
hú viszont az a másik nagyon szimpi XD ha engem aláznak.
13/30 A kérdező kommentje:
13:12!
Ha téged aláznának?...LooL...
Hány éves is vagy? XD
2009. júl. 20. 16:20
14/30 anonim válasza:
kaki szexet nem, alázásost naná. Bőrszerkó is jöhet. rendszert azért nem csinálnék belőle, de kiváncsi vagyok milyen lehet.
16/30 anonim válasza:
kakiszex soha. bőrszerkó talán.. kíváncsiságból :)
18/30 anonim válasza:
Háát az ilyeneket valami pszichopata találhatta ki aki ezt élvezi nem lehet épp eszű XD fúúúj... meg oda műr nagyon kiélt ember kell meg fúú elsem tudom képzelni!!!
19/30 anonim válasza:
Kakiszexet SOHA, a bőrszerkós még akár szóba is jöhetne, de nem olyan "durván", csak mértékkel.
20/30 anonim válasza:
A bőrszerkós jöhet, a másikhoz nincs gyomrom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!