Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj hogy szex közben nagyon nedves leszek, mit tudnák ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon benedvesedem,és kicsit zavar ...
Mert nagyon sikamlós az egész dolog akkor...
Szinte csúszik,és fura.
2009. júl. 19. 15:42
1/10 anonim 

válasza:

az a jó, örülj neki. sok nő szívesen cserélne veled. ne szégyelld ezt.
20/L
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Csak azért szényenlős vagyok,főleg mikor a barátom nyalakodik :D
2009. júl. 19. 15:46
3/10 A kérdező kommentje:
*szégyenlős
2009. júl. 19. 15:46
4/10 anonim 

válasza:

Az a dolog lényege, hogy csússzon könnyen :)
Velem már előfordult hogy "kiszáradtam", hidd el, annál kellemetlenebb nincs a világon..
5/10 anonim 

válasza:

Ne izgulj fel, se szexel.
Szivem. kicsit még tájékozódnod kéne szex téren. Enélkül fájna és nehezen menne. Minél nedvesebb vagy, az a pasidat is annál inkább izgataja.
6/10 anonim 

válasza:

Örülj neki...nincs ezzel semmi baj.:) srác létemre mondom....
7/10 anonim válasza:
Szia! Én is scrác vagyok, és énis csak azt tudom mondani, hogy ezt nem kell szégyelned, a pasik szeretik, ha a csaj nedves lesz, (ha kicsit, ha nagyon). Tudják akkor hogy sikerült lázba hozni a csajt, és önbizalmat ad nekik, nem beszélve arról, hogy könyebb a sex is. Van olyan pasi aki azthiszi h csőtörés van, esetleg gusztustalannak találja, de azok egyszerűen.. buták!
9/10 anonim 

válasza:

dehogy baj:D az lenne gáz ha nem lennél nedves...mert az nekik is fáj ha nehezen megy be és úgy meg neked is =/ szal nyugii :D
10/10 anonim 

válasza:

amelyik pasi ennek nem örül vagyundorodik tőlle az bu.zi... ennyi a pasikat ez angyon izgatja ,... örülnek h sikerült téged nagyon de nagyon felizgatni...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!