Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna sexnél ha a csajotokon lenne némi
felesleg (17-20 pasikorosztályt kérdezem) mondjuk ha a
hasán gyűrődne egy kicsit és széles lenne a combja?
Figyelt kérdés
barátnőmet szerintem 1 kicsit korlátozza ez a sexnél mert visszafogja magát stb..
17f
2009. júl. 19. 14:43
1/10 anonim válasza:
Sok nőnek gyűrődik kicsit, akik egyáltalán nem is néznek ki olyannak akin felesleg van. Egyáltalán nem zavar. A bizonyos mértékig, arányosan széles combot meg kifejeztten szexinek tartom.
17/F
2009. júl. 19. 14:49
2/10 anonim válasza:
:) ez aranyos :)
én sem vagyok tökéletes, van rajtam is mit fogni, nem vagyok a tipikus csontkollekció, de azért nem is folyok ki a ruháimból..eleinte engem is feszélyezett, hogy van egy kis pocim, meg popsim, vastagabb combon...de a barátomnak így kellek, így szeret :) és feloldódtam. mond el neki, hogy neked ő így kell, és nagyon szépnek látod..az mindig segít :)
20/L
2009. júl. 19. 14:50
3/10 anonim válasza:
nos én ugyan lány vagyok, és inkább vékony, 165/53, de a hasam nekemis gyűrődik, ha ülök. de ez kb egyetlenegy pasinak sem tűnt fel, azaz biztos látták, hiszen van szemük, de eddig senkit sem érdekelt. sztem csak annak nem gyűrődik, akinek kockás a hasa. azmeg egy lánynál amúgysem olyan szép sztem.énmár 24 vagyok, de eddig soha semmilyen akadályt nemjelentett h gyűrősdik a hasam, és gátlásos sem voltam emiatt, hiszen ez kb természetes.
2009. júl. 19. 14:53
4/10 anonim válasza:
Engem nagyon irritál
2009. júl. 19. 15:06
5/10 anonim válasza:
Na nekem egy kicsit zavaros a kérdés. Te fiú vagy, és van egy barátnőd, akin van egy kis súlyfelesleg, és megkérdezed, hogy ez más fiúkat zavarna-e. Szerintem itt nem az a lényeg, hogy más fiúkat zavar-e, hanem, hogy téged zavar-e. Ha nem, akkor dícsérd meg a barátnőd alakját. Ha meg zavar, akkor nem is vagy igazán szerelmes, már bocsánat. Nem gondolod, hogy a barátnőd azért fogja vissza magát, és azért zavarja a némi súlyfeleslege, mert soha nem kapott pozitív visszajelzést tőled? EGyébként tény és való, hogy még a vékony lányoknak is gyűrődik a hasa, ha leülnek. Nekem is van némi súlyfeleslegem, de eddig még egy barátom sem tett panaszt, én elfogadtam magam, szeretem azt, hogy van egy kis pocim, aranyos. Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy dícsérd sokat a barátnődet, bókolj neki, és akkor elmúlik ez a visszafogottsága is.
2009. júl. 19. 15:06
6/10 A kérdező kommentje:
épp az hogy engem kicsit sem zavar dícsérem is meg minden de ő nem szeret erről beszélni csak rávágja hogy fogyókúrázni fog!és mondtam hogy de én így látom szépnek
2009. júl. 19. 15:15
7/10 A kérdező kommentje:
engem pedig az zavar hogy látom rajta hogy nem érzi magát olyan felszabadultnak
2009. júl. 19. 15:16
8/10 anonim válasza:
Barátnőm dettó ilyen, nem hiszi el, hogy nem zavar engemet az a kis felesleg ami rajta van és takargatja magát mindig, pedig én igy szeretem:)
18L/19F
2009. júl. 19. 16:08
9/10 anonim válasza:
mindenkinek van egy kis hasa. még a vékony lányoknak is. és ha felhuzza a labait, akkor az gyűrődik. ne parazz mar ezen.
2009. júl. 19. 17:25
10/10 anonim válasza:
nekem nem igazán gyűrödik,mivel izmosabb,de ettől függetlenül szerintem több pasi hagyott már el,mint egy molettebb lányt :)),nem ez számít,kár ezen feszengeni,meg ezért visszafogni magad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!