Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem olyan problémám lenne, hogy nem nedvesedem be eléggé sex előtt, közben ugyan nincs probléma de utána is fájdalmat érzek. Mitől lehet ez? Lelki eredetű vagy valamilyen fertőzést kaphattam el?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 14:43
1/13 anonim 

válasza:

vagy nem izgatnak fel eléggé előtte, vagy egyszerűen te ilyen vagy, h kevesebb nedvességet termelsz, ez nem betegség. hazsnáljhatok síkosítót.
fájdalmat meg valszeg azért érzel, mivel nemvotlál elég nedves és úgy hatoltak beléd.
2/13 anonim 

válasza:

Patikában vásárolj egy sikosítót.A hapsi farkára kenjétek.
Nem biztos, hogy a partner megfelelő.
3/13 A kérdező kommentje:
Párom nagyon figyelmes, mindig kéri hogy szóljak ha fáj, mutassam mit szeretnék. Egyenlőre a betegséget sem zárnám ki, valószínűleg időpontot kell kérnem nődokihoz.
2009. júl. 19. 14:59
4/13 A kérdező kommentje:
Kérlek írjon mindenki akinek hasonló tapasztalatai vannak/voltak.
2009. júl. 19. 15:00
5/13 anonim 

válasza:

nos nekem szokott ilyen lenni, amikor a 2. menetre kerül a sor. nemvagyok elég nedves, és fáj. szex közben nem, de mikor vége, uténa érzem, h hopp, ezt nemkellett volna....és nemvagyok beteg.
6/13 A kérdező kommentje:
és ez a fájdalom milyen jellegű és meddig tart?
2009. júl. 19. 15:34
7/13 anonim 

válasza:

kicsit olyan égető, meg feszítő. nekem 1-2 nap alatt akkor elmúlt.
8/13 anonim 

válasza:

Én is szoktam így lenni. Nekem olyan égető szerű, vagy nem is tudom elmondani, inkább csípő fájdalom. Tuti nem vagyok beteg, ez már évek óta tart (nem minden szexnél), azóta csak észrevette volna a nődoki. Nekünk van síkosítonk, de nem szeretjük használni, mert amikor már behatolt és benedvesedek akkor már sok és alig érezzük egymást.
9/13 A kérdező kommentje:
nekem is ugyanilyen, huhh köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattatok :)
2009. júl. 19. 15:59
10/13 anonim 

válasza:

Bocsi de megint visszaírok, hogy biztosan szereted ezt a férfit, ha a nőiességedet a befogadást ennyire görcsösen éled meg?
Vagy tanulj lazítani.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!