Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIert van ez velem mindig mikor hazajovok? Teljesen megorjit.
Húha, legalább 16nak kinéz a 15 éves lány?
Attól még fiatalkorú. Ha 22évesen ilyenkorú csajjal nyomulsz, az azt jelenti, hogy baromi lusta vagy egy normál párkapcsolatot kiépíteni korodbeli lánnyal, ill. rettenetes önbizalomhiányban szenvedsz, ami miatt nem tudod magad "eladni", csak ilyen kis fiatal naiváknak.
Egyébként meg mi a kérdés?
rászoktál már arra a kislányra, de olyan egészségtelenül, vágod?
sztem kopj le róla, mer ez egyenes égő, h egy 15 éves kiscsajra gerjedsz, és csak vele vagy képes lefeküdni :D
Sosem értettem mi vonz egy 22 éves srácot egy 15 éves lányba...de szerintem ez rossz út. Keress egy korban hozzád illő lányt, akit szeretsz is és nem csak dugásra kell, mert nekem az a gyanúm, hogy a lány csak arra kell...nem igaz?
Ha mégse, akkor ne haragudj nem akartalak megbántani! De te se akarj egy 15 éves kislány lelkébe gázolni azzal, hogy igy viselkedsz! Na minden jót, és gondolkozz el ezen!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!