Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez az érzés? (lent bővebben)
Ha én vagy a párom izgatja a csiklómat,akkor egy idő után,vagy egy bizonyos pontnál fura érzésem lesz!Méghozzá olyan hogy: nagyon jóó!!,de mégsem bírom ki, annyira jó,ezért abbahagyom,vagy szólok a barátomnak hogy fejezze be,aztán meg ingerem van ahhoz hogy folytassam megint,mert hát jóérzés de nem sokáig vagy nemtudom.De idegesítmert közbe jóérzés,csak fura:D Meg egyébként néha ilyen kor remeg az egész lábam!
Szerintetek ez miért van?
Előre is köszi a válaszokat :) remélem érthető voltam :D

Na ebből sem értettem semmit...:S
-ReapeR-23/F

én is így vagyok ezzel aki nem élt át ilyet attólé ne várd h ezt megértse..és tudom h az nem az orgazmus jele:) sajna:(
ha "oralizál:D" a párom én is igy érzek
most egy hülye de fontos kérdés: hogy szoktál maszturbálni?
mert én ugy maszturbáltam előtte(ah. rájöttem h nem kellett vna) h ahhoz az érzéshez szoktam ezért a párom már nem tudott kielégiteni:S (én nem gyngéden csináltam ,hanem vmi vékonyabb ruhán keresztül erőpsen dörzsöltema csiklóm és hát a párom nyelve meg annál sokkal érzékenyebb és ugye közvetlen éria csiklót és nem ruhán keresztül)ezért én is ezt éreztem h jó is volt, de annyira "intenziv"h mintha fájt vna, de mégsem..de sztem nem kell magyaráznom ezt te érted mire gondolok...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!