Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már majdnem egy éve lefeküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már majdnem egy éve lefeküdtem a barátommal és hülyén hangzik de nem tudom milyen az ha elmegyek. Mi a baj? Milyen érzés ha elmegy valaki?

Figyelt kérdés

mielőtt bármi lett volna a barátommal nem csináltam magamnak semmit és nem nyúltam magamhoz ez probléma lehet?

és ha a csiklómhoz ér akkor érzek vmit de nincs nagy hatással rám. lehet hogy 1x sem mentem el? az milyen ézrés?

Kérlek segítsetek.

2009. júl. 18. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Frigid vagy. Tuti.
2009. júl. 18. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Természetesen lehetséges, hogy nem volt orgazmusod. A férfiaknak 99%-ban van orgazmusuk, a nőknek nincs. De inkább adok egy linket:-)

[link]

De ne félj, nincs veled semmi baj.

2009. júl. 18. 23:26
 3/7 A kérdező kommentje:
mit jelent az hogy frigid?
2009. júl. 18. 23:27
 4/7 A kérdező kommentje:
csak annyira jó lenne már. könyörgöm már majdnem egy éve hogy lefeküdtem vele már kéne valami
2009. júl. 18. 23:30
 5/7 anonim válasza:

Csak egy spontán kérdés:

Mással próbáltad már, vagy a barátod volt az egyetlen?

Ha igen, akkor mással milyen volt? Ha meg nem, akkor lehet érdemes, mert hiába szeretitek egymást, lehet, hogy egy másik fiúval sokkal kielégítőbb a szex.

[link]

Üdv,

B.

2009. júl. 18. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Szóval hagyja ott a barátját,akit szeret,mert nem megy vele el?

Ha minden nőnek ilyen felfogása lenne,azt hiszem nagyon sok férfi maradna egyedül...

Az orgazmus nem teljesen partnerfüggő.Persze van olyan ismerősöm,aki már több,mint 20 pasival volt,mégiscsak 1 tudja kielégíteni.Akkor a kérdés:Az az egy a nagyon jó,a többi 19 pedig teljesen szar?Vagy talán ahhoz az emberhez fűződő különleges kapcsolata miatt?Vagy mert az az ember tudja,hogy mi a lánynak a legjobb?Én az utolsóra tippelek.

A frigid az,aki egyáltalán nem élvezi a szexet.Attól,hogy valakinek nincs orgazmusa,attól még élvezi a szexet.Pl. nekem sincs mindig hüvelyi orgazmusom,mert nagyon nehéz elérni azt.De vannak különböző lehetőségek.Orálisan kielégítés,vagy abban a pózban csinálni,amiben neked a legjobb.Vannak különböző leírások,amikben a hüvelyizmokmat tudod alkalmazni,a gyönyör eléréséhez,keresőben rátalálsz.DE ne hidd azt,hogy veled van a baj,vagy azt,hogy a barátoddal!Nagyon sok nőnek nincs orgazmusa,de ha több dolgot kipróbáltok a partnereddel,utánaolvasol a dolgoknak,akkor a probléma orvosolható.

Aki meg a frigidséget,és a barát leváltását javasolta,az egy tudatlan,nagyképű tuskó.Megnéznélek te mit alakítasz az ágyban!:)

2009. júl. 19. 01:25
 7/7 A kérdező kommentje:
ennyi miatt sosem hagynám el a barátom mert már több mint egy éve teljes szívemből szeretem és köszi az eddigi kommenteket:)
2009. júl. 19. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!