Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti ennek örülnétek vagy csak nyüg lenne?

örülne. biztosan
nekem is örült az enyém :)

Én azért megpróbálnék úgy kinézni a helyedben, amilyen valójában vagyok...
Nekem nem kellenél, ha azt mutatod, hogy neked minden ujjadra jutna valaki és közben meg nem, akkor nagyot bukik majd a srác, ha egy jó szexre kerülne a sor...
Ne akarj több lenni, mint ami vagy.
Normál esetben amúgy tényleg előny, ha nem ment át rajtad mindenki..

A külvilág véleménye rajtad áll. Amit te mutatsz magadból, abból vonnak le konzekvenciát.
De amúgy engem riasztanak az olyan csajok, mint te... A kinézetedre gondolok. Sokan (köztük és sem) meg sem próbálnának közeledni, mert senki nem szereti a visszautasítást. És egy ilyen design-nal megáldott lánynál elég nagy az esélye.
Mindenképp örülne neki, eufórikus érzés tud lenni, ha megtudom, hogy szívem választottján nem ment át a fél Kárpát medence...
-ReapeR-23/F

Szerintem is vegyél vissza ebből, mert még a végén valaki meggyanúsít, hogy szűzкurva vagy. Ami az esetedben pedig nem igaz.
Amúgy egy normális pasi az ilyet értékeli..

Méghogy nyűg? Már miért lenne az?
Tényleg fontos, hogy a barátnőn ne menjen át a fél Kárpát-medence.
Ugyan akkor, a pasik utálnak az exekről beszélni, úgyhogy csak óvatosan hozd szóba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!