Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázó lehet ez ilyen szituban?

Most lehet, hogy kissé goromba leszek, de annál inkább őszinte.
Szerintem örül neki a srác, hogy van egy ribanc, akivel nem kell törődni, de ha kell egy kis kufirc, akkor egyből ott van és lehet reszelni.

Tudod mi a ciki?
Ennyiszer és ennyi módon megfogalmazva feltenni ezt a rohadt kérdést!!!!
Egyébként igen, egy könnyen kapható utolsó kis ribinek tarthat. És lehet benne valami..

Ha te élvezed, hogy kihasználnak, akkor mi értelme a kérdésnek???
Ez nem "ciki", ezt a szót csak a hülyék használják...
Ez sokkal inkább szánalmas.
Állj a sarkadra, és keress egy normális hímet.
-ReapeR-23/F

Nem szánalmas, szimplán borzasztóan naiv.
És hülye.
16L

egyetértek, kb aztgondolja rólad, h dejó, vanitt egy csaj, akinek bejövök, azt hagyja h néha-néha megdugjam, mer legalább ennyit kaphat belőlem:D
sztem ez szörnyen megalázó...

Igen, ezt hívják úgy, hogy megalázó, hogy neked olyan pasira van szükséged, aki csak néha megd..ni akar, de semmi többet. Megalázod magadat.
Mit érdekel ezek után, hogy ő mit gondol? Hisz nem akar tőled semmi komolyat. Azt gondolja, hogy "egy jó kis p..na, akibe bármikor beleverhetem" Egy jó tárgy, egy eszköz a csaj.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!