Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi történt?
Nem, nem tanács kell, igen tudom mit hova kell tenni, és igen óvszer kell ha élni akarok és így tovább. Egyszerűen csak egy eseményt szeretnék mások által megerősíteni. Amit leírok még soha nem éltem át.
Jelenlegi barátnőmmel nemrég hancurra vettük a dolgot és, hogy egyből lényegre térjek aktus közben látom rajta, hogy mintha sírás közelébe érne, látom rajta, hogy a szemét összehúzza és már azt látom fájdalmas nyögései vannak, de amikor rákérdek mi a baj, ő csak egy "abba ne merd hagyni" mondatot közöl velem és mosoly ül ki az arcára utána. Talán 2 perc sem telik el, amikor hirtelen megemeli a popsiját, és a lábait összehúzta, a levegőt visszatartotta és csak szakaszonként nyögött fel, majd mint aki most ébredne fel a kezét kezdi nyújtani és összeesik. Ő hatalmas levegővételek közepette én meg döbbenve néztem az egészet.
Csak amikor magához tért mondja életében nem élvezett ilyet, azt mondja a puncija lüktetett és érzi ahogy még most is (az orgazmusa után 10 perccel) lüktet és nagyon meleg forróságot érez. Annyit had agyjak hozzá, hogy olykor ujjammal próbáltam a G-pontját eltalálni és időnként felnyílt a szeme amikor úgy éreztem megtaláltam.
Kérdésem, tényleg ennyire el lehet vinni egy lányt a csúcsra? Éltetek már át ilyet? Én még soha nem láttam lányt így viselkedni. Elképzelhető, hogy G-Pont orgazmusa volt?
25/F
redtube-n ird be hogy orgasm es nezd meg az elso videot
na az orgazmus kerem szepen
Hát a G-ponti orgazmus valószínűbb...de mindegy is.
Irigyellek barátom.Szeretnék egyszer én is egy ilyet összehozni egy lánynak de még soha nem sikerült.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!