Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor mi történt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi történt?

Figyelt kérdés

Nem, nem tanács kell, igen tudom mit hova kell tenni, és igen óvszer kell ha élni akarok és így tovább. Egyszerűen csak egy eseményt szeretnék mások által megerősíteni. Amit leírok még soha nem éltem át.

Jelenlegi barátnőmmel nemrég hancurra vettük a dolgot és, hogy egyből lényegre térjek aktus közben látom rajta, hogy mintha sírás közelébe érne, látom rajta, hogy a szemét összehúzza és már azt látom fájdalmas nyögései vannak, de amikor rákérdek mi a baj, ő csak egy "abba ne merd hagyni" mondatot közöl velem és mosoly ül ki az arcára utána. Talán 2 perc sem telik el, amikor hirtelen megemeli a popsiját, és a lábait összehúzta, a levegőt visszatartotta és csak szakaszonként nyögött fel, majd mint aki most ébredne fel a kezét kezdi nyújtani és összeesik. Ő hatalmas levegővételek közepette én meg döbbenve néztem az egészet.

Csak amikor magához tért mondja életében nem élvezett ilyet, azt mondja a puncija lüktetett és érzi ahogy még most is (az orgazmusa után 10 perccel) lüktet és nagyon meleg forróságot érez. Annyit had agyjak hozzá, hogy olykor ujjammal próbáltam a G-pontját eltalálni és időnként felnyílt a szeme amikor úgy éreztem megtaláltam.

Kérdésem, tényleg ennyire el lehet vinni egy lányt a csúcsra? Éltetek már át ilyet? Én még soha nem láttam lányt így viselkedni. Elképzelhető, hogy G-Pont orgazmusa volt?

25/F

2009. júl. 18. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Van aki hevesebben éli meg, van aki alig tud elélvezni, sőt sok nő soha életében nem...Legyél boldog és büszke magadra, hogy ilyen örömet tudsz szerezni a barátnődnek.:)
2009. júl. 18. 14:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze örülök, csak idáig olvastam az ilyet, nem átéltem. Egyébként ez hüvelyi orgazmus volt v. G-Ponti?
2009. júl. 18. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elképzelhető, h G-pont volt. Annak vannak ilyen jelei, főleg, ha még soha nem volt!
2009. júl. 18. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogy Gpontos volt e azt nemtudom,de hogy nagy volt az biztos! =) Örülj neki! Ö örül! =) Nekem orális közben szokott nagy lenni,a viselkedésében meg szerintem semmi furcsa nincs...ilyen egy orgazmus!
2009. júl. 18. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:

redtube-n ird be hogy orgasm es nezd meg az elso videot

na az orgazmus kerem szepen

2009. júl. 18. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mi volt? Élvezte? Igen. Akkor meg? Miért nem tőle kérdezed meg, hogy mit érezett, hüvelyi orgazmusa volt, vagy G-ponti?
2009. júl. 18. 16:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászóló kivételével mindenkinek köszönöm aki írt.
2009. júl. 18. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát a G-ponti orgazmus valószínűbb...de mindegy is.

Irigyellek barátom.Szeretnék egyszer én is egy ilyet összehozni egy lánynak de még soha nem sikerült.

2009. júl. 19. 20:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!